2777
2789

خسته شدم دگ داره ۳۰ سالم میشه دلم میخاد ازدواج کنم منم دوست دارم مثل بقیه زندگیه مشترکو تجربه کنم بااینکه قیافم خوبه ولی خاستگار ندارم توخونه ام نمیمونم باشگاه و سره کارم میرم ولی نمیدونم خدا چرا دلش میخاد تنها بمونم خسته شدم از نیش و کنایه خانوادم ..انگار کسی منو نمیبینه

درسته حالا خیلی ازاونایی که ازدواج کردن گلی ب سرشون نزدن ولی بالاخره ازدواجم بخشی از زندگیه دلم آرامش میخاد 

دوس ندارم گناه کنم با نیاز جنسیم چیکار کنم ....خواهش میکنم برام دعا کنید دوستان ...منم دعا میکنم همه دخترایی که دلشون ازدواج میخاد یه بخت خوب نصیبشون بشه🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشالله زود عروس شی

منم یکی رو میشناسم ۴۵ سالشع مجرده ، خیلی اذیتع

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

حرفات همشون درست فقط اون تیکه "ازدواج بخشی از زندگیه" اشتباهه. ازدواج یه انتخابه. میتونی انتخاب کنی زندگیت کلا مجردی باشه. ینی میگم درگیر تعریفای سنتی جوامع نشو. اگه واقعا زندگی مشترکو دوس داری که اوکی ایشالا به زودی با کسی اشنا بشی که مناسب ازدواج باهات باشه

خواهر شوهر خواهرم۵۰ ساله اش  یائسه شد ولی حقوق بازنشستگی داره  اصن مهم نیست براش  ...

نه این دوس داشت ازدواج کنه واقعا، خیلییی ام دختر خوشگل و مهربونیه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

ختم افوض امری علی الله واسه بخت گشایی بگیر

۴۰ روز حدیث کسا با وضو رو قبله و توجه بخون فوت کن تو یقه ت

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
خب شرایطش طوری بود نشد  نمی دونم گلم چی بگم     منم ۲۵ ساله ام مجردم

اره متاسفانه ،واقعا کاش همه مجردا یه ازدواج عالی داشته باشن

یکی از فامیلامونم طفلک عقده، داره در به در دنبال خونه میگرده، دیروز کلی گریه کرد گفت انقد گرونن که نمیتونم اجاره هم بدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز