2777
2789

من از موسسه کنکور آسان است گرفتم 

ریاضی فیزیک شیمی عالی بود 

زیست عربی دینی زبان فارسی مزخرف بود

بعد کلا مشکلش اینه خیلی طولانی تدریس میکنن باید وقت داشته باشی. 

💜ARMY💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از موسسه کنکور آسان است گرفتم  ریاضی فیزیک شیمی عالی بود  زیست عربی دینی زبان فارسی م ...

عزیزم میشه اگه امکانش هست اسم اساتیدش رو بگید؟

یه سوال دیگه کنکوری میگن ؟به درد کسی که میخواد یکی از سه تا رشته رو بخونه میخوره 

من پرستار هستم می‌خوام دوباره بخونم

پرستاری که خیلی خوبه چرا میخوای بخونی دوباره

در جا زدن رو دوست ندارم 

بخدا این همه دکتر با سن های خیلی بیشتر با شوهر و بچه میرن تازه تخصص قبول میشن چرا ماها نتونیم

عزیزم میشه اگه امکانش هست اسم اساتیدش رو بگید؟ یه سوال دیگه کنکوری میگن ؟به درد کسی که میخواد یکی ا ...

ریاضی و فیزیک امیر مسعودی 

شیمی عارف ربیعیان

آره کاملا کنکوری حتی میتونی اول آموزشی رو بگیری ببینی بعد روش تست زنی رو ببینی به نظرم اینجوری عالی میشه

💜ARMY💜
در جا زدن رو دوست ندارم  بخدا این همه دکتر با سن های خیلی بیشتر با شوهر و بچه میرن تازه تخصص ق ...

حرفی نیست ،بحثم سن و اینا نیست فقط میگم پرستاری که خیلی خوبه چرا نمیری سرکار راحت حقوق بگیری زندگی کنی کاش من پرستاری قبول میشدم ،خیلی حرف میشنوم به خاطرش 

🎻 
ریاضی و فیزیک امیر مسعودی  شیمی عارف ربیعیان آره کاملا کنکوری حتی میتونی اول آموزشی رو بگیری ...

یسری اساتید خوب رو میشناسم که چندتاشون دی وی دی آموزشی دارن حالا نمیدونم واقعا خوب هست یا نه