2777
2789
من رویا ی اینو داشتم که نوه گم شده امام خمینی ام😂😂😂😂 تا این حد تباه بودم😕😂😂😂😏

😂😂😂😂

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان  راستش پولشو ندارم واسه گیتار انشالله وقتی دکتر شدم اونوهم یاد میگیرم😁 دخترم عزیزم😊❤

منم خیلی دوست دارم ویلن بزنم

اما این تابستون واقعا سرم شلوغه شاید سال دیگه ثبت نام کنم. 

باهم بنوازیم😂😅😆✌👌

خانواده ی من بی تی اس و آرمیا
خلبان دکتر معلم بازیگر خاننده نوازنده رقاص اوووه بخام بگم تا صب طول میکشه ولی در حال حاضر لش رو مبل ...

اونم خودش شغلیا والا 

هرکسی نداره😂😅✌

خانواده ی من بی تی اس و آرمیا
منم خیلی دوست دارم ویلن بزنم اما این تابستون واقعا سرم شلوغه شاید سال دیگه ثبت نام کنم.  باهم ...

انشالله یاد میگیری

😂😂❤❤

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
اونم خودش شغلیا والا  هرکسی نداره😂😅✌

والله😂

سعادت میخاد ک هرکس ندارن😎🤣

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
دوس داشتم قاچاقچی مواد مخدر و اسلحه بشم 😎 نزاشتنم😪

این شکلی الان توی نی نی سایت نبودی کہ 

توی زندان بودید دو از جون 

شوخی کردم😂😂😂😂

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
از عوارض دهه فجر و سوم خرداد و هفته دفاع مقدس تو مدرسه😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣

این شکلی الان توی نی نی سایت نبودی کہ  توی زندان بودید دو از جون  شوخی کردم😂😂😂😂

😂😂 نه ولی واقعا آرزوم بود 

هنوزم هس😎

ولی نمیزارنم😔😪

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎