2777
2789

دوس داشتم قاچاقچی مواد مخدر و اسلحه بشم 😎

نزاشتنم😪

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎

من میخاستم مهندس ساختمان 

خواننده 

دکتر 

بازیگر بشم 

الان 15 سالم هنوز نمیدونم رشته چی میخام برم 😐😂

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تکواندو،نویسنده،گیتار زدن و از همه مهم تر دکتر

تکواندوکارم،رمانم مینویسم،گیتار بلد نیستم😣 واسه دکترم درس میخونم

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
دوس داشتم قاچاقچی مواد مخدر و اسلحه بشم 😎 نزاشتنم😪

😂😂😂

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

اهان میخواستم بازیگرم بشم ولی از همون کودکی میدونستم نمیشم

تکواندو،نویسنده،گیتار زدن و از همه مهم تر دکتر تکواندوکارم،رمانم مینویسم،گیتار بلد نیستم😣 واسه ...

ایول 

مطمئنم گیتار هم میتونی یاد بگیری

دختری یا پسر؟

خانواده ی من بی تی اس و آرمیا

ھمونی شد کہ میخواستم 

دوست داشتم طراح لباس بشم شدم 

دوست داشتم ھند باشم کہ تجربہ کردم 

دوست داشتم انگلیسی خوب بلد باشم کہ بلدم 

مھمتر از ھمہ آرامش 

خدا رو شکر 

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
چیزی که زیاده قاچاقچی ... غصه نخور 😂😅

😂😂 استعدادام کور شد😪

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎

خلبان دکتر معلم بازیگر خاننده نوازنده رقاص اوووه بخام بگم تا صب طول میکشه

ولی در حال حاضر لش رو مبلم همش:/🤣

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
ایول  مطمئنم گیتار هم میتونی یاد بگیری دختری یا پسر؟

الان  راستش پولشو ندارم واسه گیتار انشالله وقتی دکتر شدم اونوهم یاد میگیرم😁

دخترم عزیزم😊❤