2777
2789
من رویا ی اینو داشتم که نوه گم شده امام خمینی ام😂😂😂😂 تا این حد تباه بودم😕😂😂😂😏

😂😂😂😂

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان  راستش پولشو ندارم واسه گیتار انشالله وقتی دکتر شدم اونوهم یاد میگیرم😁 دخترم عزیزم😊❤

منم خیلی دوست دارم ویلن بزنم

اما این تابستون واقعا سرم شلوغه شاید سال دیگه ثبت نام کنم. 

باهم بنوازیم😂😅😆✌👌

خانواده ی من بی تی اس و آرمیا
خلبان دکتر معلم بازیگر خاننده نوازنده رقاص اوووه بخام بگم تا صب طول میکشه ولی در حال حاضر لش رو مبل ...

اونم خودش شغلیا والا 

هرکسی نداره😂😅✌

خانواده ی من بی تی اس و آرمیا
منم خیلی دوست دارم ویلن بزنم اما این تابستون واقعا سرم شلوغه شاید سال دیگه ثبت نام کنم.  باهم ...

انشالله یاد میگیری

😂😂❤❤

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
اونم خودش شغلیا والا  هرکسی نداره😂😅✌

والله😂

سعادت میخاد ک هرکس ندارن😎🤣

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
دوس داشتم قاچاقچی مواد مخدر و اسلحه بشم 😎 نزاشتنم😪

این شکلی الان توی نی نی سایت نبودی کہ 

توی زندان بودید دو از جون 

شوخی کردم😂😂😂😂

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
از عوارض دهه فجر و سوم خرداد و هفته دفاع مقدس تو مدرسه😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣

این شکلی الان توی نی نی سایت نبودی کہ  توی زندان بودید دو از جون  شوخی کردم😂😂😂😂

😂😂 نه ولی واقعا آرزوم بود 

هنوزم هس😎

ولی نمیزارنم😔😪

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎