2777
2789
عنوان

ناراحتی

91 بازدید | 6 پست

سلام. خیلی ناراحتم😔امروز صبح تازه بیدارشده بودم حوصله نداشتم طبق معمول. بابام باهام شوخی کرد عروسمونم اتاق خواب بود دراتاق باز بود.گفتم میشنوه دستشو گرفته بود جلوم دست بابامو هول دادم.ولی چیزی نگفت خندید الان من عذاب وجدان دارم که بی احترامی کردم😭بنظرتون چیکار کنم آروم شم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باباها اينقده دختراشونو دوست دارن كه من مطمئنم اون الان اصلا يادشم نيست كه چيكار كردي 

ولي اگه من جاي بابات بودم وقتي عصر ميومدم خونه اگه يه كيك خوشمزه كه خودت پختي برام مياوردي احتمالا ديگه كلا ناراحتيم ميرفت 

البته شما محظ اطمينان و محكم كاري يه بوسشم بكن    

باباها اينقده دختراشونو دوست دارن كه من مطمئنم اون الان اصلا يادشم نيست كه چيكار كردي  ولي اگه ...

آره خیلی دوستم داره منم عاشقشم. خیلی اذیتش کردم خیلی زود جوش میارم.ولی همش میخنده و  میگه من اصلا ناراحت نشدم ولی خودم همش خودموسرزنش میکنم.

آره خیلی دوستم داره منم عاشقشم. خیلی اذیتش کردم خیلی زود جوش میارم.ولی همش میخنده و  میگه من اص ...

خيلي خوبه كه تو اينجور موردا دغدغه داري . خيليا هستن كه ديگه اين چيزا براشون بي معنيه