2777
2789
عنوان

ناراحتی

89 بازدید | 6 پست

سلام. خیلی ناراحتم😔امروز صبح تازه بیدارشده بودم حوصله نداشتم طبق معمول. بابام باهام شوخی کرد عروسمونم اتاق خواب بود دراتاق باز بود.گفتم میشنوه دستشو گرفته بود جلوم دست بابامو هول دادم.ولی چیزی نگفت خندید الان من عذاب وجدان دارم که بی احترامی کردم😭بنظرتون چیکار کنم آروم شم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باباها اينقده دختراشونو دوست دارن كه من مطمئنم اون الان اصلا يادشم نيست كه چيكار كردي 

ولي اگه من جاي بابات بودم وقتي عصر ميومدم خونه اگه يه كيك خوشمزه كه خودت پختي برام مياوردي احتمالا ديگه كلا ناراحتيم ميرفت 

البته شما محظ اطمينان و محكم كاري يه بوسشم بكن    

باباها اينقده دختراشونو دوست دارن كه من مطمئنم اون الان اصلا يادشم نيست كه چيكار كردي  ولي اگه ...

آره خیلی دوستم داره منم عاشقشم. خیلی اذیتش کردم خیلی زود جوش میارم.ولی همش میخنده و  میگه من اصلا ناراحت نشدم ولی خودم همش خودموسرزنش میکنم.

آره خیلی دوستم داره منم عاشقشم. خیلی اذیتش کردم خیلی زود جوش میارم.ولی همش میخنده و  میگه من اص ...

خيلي خوبه كه تو اينجور موردا دغدغه داري . خيليا هستن كه ديگه اين چيزا براشون بي معنيه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز