2777
2789
عنوان

مهریه ی زن اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 84 پست

سلام خواهرشوهر شما مطمنا با علم به همین شرایط پذیرفته همسر ایشون بشه و این موضوع هیچ ربطی به مهریه دادن همسر اولشون نداره......به هردلیلی طلاق گرفتن مهریه را میپردازه......هرچندمیدونم برای زندگی خواهرشوهرت دلسوزی میکنی ولی من به عنوان کسی که همیشه گفتم خانواده همسرم خیلیییییییییییییی خوبن و با نوزده سال سابقه زندگی متاهلی بهت نصیحت میکنم برای خانواده همسر دل نسوزون و حتی مشاوره نده.......اینو خیلی جدی بهت گفتم

مامان ترنم سابق......عضویت 1387

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحت هر شرایطی مهریه به خانم تعلق میگیره خواهر شوهرت هم اگر پول نداشت نباید بچه میاورد نه اینکه بچه بیاره بعد دنبال راهی باشه که حق یه زن رو ازش بگیره 

belfijoon هستم                                                                 

اولا که اون خواهر شوهر احتمال زیاد خودتی.که‌اگه نبودی مشکلشون بخودشون مربوطه نه شما.

دوم نخییررر مهریه درهرصورتی به زن تعلق میگیره.

یکی دیگه‌ مهریه میده یکی دیگه میگیره ربطش این وسط بشما دقیقا چیه؟

برا زندگیه مردمم تصمیم میگیرید؟؟

هرکاریم کرده بما مربوط نیست.ماکه تو زندگیش نبودیم.شاید همین خواهر شوهرت افتاده تو زندگیش باعث سردی شده اونم اشتباه کرده رفتع اینکارو کرده.

مهریه دین زن به گردن مرده.راهیم نداره نده.اگه‌نده پول حرومیه که میبره برا زنو بچش.البته به جز بخشیدن توسط خود زن

چه شوهر بیخودی که راه افتاده به همه گفته زنم با فلانی رابطه جن سی داشته.طلاق دادی رفت دیگه برا جی راه افتادی به خانواده زن جدیدت میگی

ابرو مردمو نبرید.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

خواهر شوهر شما شرایط میدونسته از اول و قبول کرده با این مرد ازدواج کنه پس حق گلایه نداره  الانم باید هزینه های زندگیشو مدیریت کنه مردم با حقوق کارگری و چندتا بچه سر میکنن

اولا که اون خواهر شوهر احتمال زیاد خودتی.که‌اگه نبودی مشکلشون بخودشون مربوطه نه شما. دوم نخییررر مه ...

کلا حرفای شما از اول متن تا آخرش همش قضاوت سریع بوده.منم به شما نصیحت میکنم هیچکسو اینقد زود قضاوت نکن اونم مجازی که اصلا در جریان چیزی نیستید.من به خواهر شوهرم گفنم یه سایتی هست به نام نی نی سایت اونا خیلی خوب میتونن جوابتو بدن گفت نرفتم و نمیدونم چجور سایتیه گفتم باشه پس من ازشون میپرسم. بعدشم خواهر شوهر م سه سال بعد از طلاق همسرش به صورت معرف اردواج کردن

اگر خیانت کرده بود مهریه بهش تعلق نمیگرفت

در هرصورت مهریه بهش تعلق میگیره  حتی اثبات قطعی خیانت 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
کلا حرفای شما از اول متن تا آخرش همش قضاوت سریع بوده.منم به شما نصیحت میکنم هیچکسو اینقد زود قضاوت ن ...

منم قضاوتی نکردم.گفتم شاااااید.واینکه شمام دقیقا همینکارو کردی اومدی تو نی نی سایت داری راجبه کسی که ما نمیشناسیم قصاوت میکنی.

اگه داقعا رابطه جن سیه زن اول اون اقا تایید شده به جرم زنای محصنه الان یا زندان بود یا اعدام شده بود.

اوکی؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

واقعا انصافتون کجا رفته.....شماها اگه یه مرد خیانت کنه سریع میگین مهریه بگیر پدرشو دربیار.....بعد اینجا یه زن خائن کثیف احساسات ، زندگی یه مرد نابود کرده همه تازه جبهه گرفتین علیه مرده؟قانون شاید بازنه باشه ولی انسانیت چی میشه؟ 

منم قضاوتی نکردم.گفتم شاااااید.واینکه شمام دقیقا همینکارو کردی اومدی تو نی نی سایت داری راجبه کسی که ...

چون اهل آبرو بردن نبودن به کسی نگفتن منم تازه فهمیدم