2777
2789
عنوان

مهریه ی زن اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 84 پست
در هرصورت مهریه بهش تعلق میگیره  حتی اثبات قطعی خیانت

والا من خداروشکر این چیزا تجربه نداشتم

ولی چند روز پیش ی زن از پارتی اوردن بیمارستان ما مست و پاتیل،،،، شوهرش دانش تهدیدش میکرد به کشتن،  پلیسمون گفت خودت چرا قاتل کنی... شکایت کن ازش ازش،،مهربه نده و راحت طلاقش بده

رو حساب اون میگم

واقعا انصافتون کجا رفته.....شماها اگه یه مرد خیانت کنه سریع میگین مهریه بگیر پدرشو دربیار.....بعد ای ...

عزیزم وقتی از اول قرارداد مهریه رو میبندن باید به اینجا ها هم فک کنن که شاید فردا روزی این خانوم زندگی نکن و بره مهر بذاره اجرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون موقع که شوهره قر داده اون مهریه رو نوشته باید فکر اینجا رو میکرد . 

از شیر مادر به اون زن حلال تره،   توی نی نی سایت چه نسخه هایی از قانون و شرع دارت اگر ثابت میشد خیانته مهریه تعلق نمی‌گرفت!!!!!!!   انصافا اینا رو از کجا میارید؟!

بعد اینکه این زن هم با علم به این که شوهرش زن داشته و مهریه اش میده وارد زندگی شده پس روشو زیاد نکنه کما اینکه یک ریال از حق اون زن توی زندگیش بره حرامه ، البته کاش مردم بفهمن حرام چیه.

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  
والا من خداروشکر این چیزا تجربه نداشتم ولی چند روز پیش ی زن از پارتی اوردن بیمارستان ما مست و پاتیل ...

ماهم تجربه خیانت و دریافت مهریه نداشتیم 😁 رشته تحصیلیم حقوق بوده. حالا نمیدونم پلیستون یا حراست و نگهبانی ک این حرفو زده تحصیلاتش چی بوده

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
عزیزم وقتی از اول قرارداد مهریه رو میبندن باید به اینجا ها هم فک کنن که شاید فردا روزی این خانوم زند ...

من از در انسانیت گفتم .یه جایی که با وجدانمون تنها میشم .اونجا حتما حق به این اقا میدیم

اون موقع که شوهره قر داده اون مهریه رو نوشته باید فکر اینجا رو میکرد .  از شیر مادر به اون زن ...

بی خیال بابا روی کار زنی که شوهر داشته زنا کرده چشم بستین میگین پولش بیاد واسه زنش حرامه؟

یه عده از دوستان نینی سایتی منتظرن یه جمله بشنون که باب دلشون نیست اون موقع به سمت اون بنده خدا حمله ور میشن. منم سوال کردم .چرا اینقدر قضاوت میکنید اینقدر تهمت. بخدا دارید خودتونو مدیون میکنید. 

ماهم تجربه خیانت و دریافت مهریه نداشتیم 😁 رشته تحصیلیم حقوق بوده. حالا نمیدونم پلیستون یا حراست و ن ...

چه میدونم...پلیس بود

من جسارت نکردم شما این تجربه داشتید،،،خواستم بگم از  این جهت میگن

واقعا انصافتون کجا رفته.....شماها اگه یه مرد خیانت کنه سریع میگین مهریه بگیر پدرشو دربیار.....بعد ای ...

منصفانه نیست، ولی به هر حال کاری نمیشه کرد متأسفانه

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

بی خیال بابا روی کار زنی که شوهر داشته زنا کرده چشم بستین میگین پولش بیاد واسه زنش حرامه؟

فقط میگن مهریه حق زنه و تمام. باشه منم میدونم گفتم شاید راهی باشه.چون چند ساله داره مهریه میده گناه داره اینم دیگه

هرچی سر جای خودشه ، قرار نیست اگر کسی جرمی انجام میده مثلا ضرب و جرح همسایه،  قانون بیاد بگه ارث هم نبر از پدرت !!!!!

به خودش مربوطه چکار کرده یا نکرده .  مهریه اش تا آخر عمر وبال گردن این شوهره هست.

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم