2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم از دست بابام

434 بازدید | 14 پست

خیییلی اذیتمون میکنه اصلا انگار نمیخواد بزرگ شه

هم کار نمیکنه سرکارم میره غر میزنه فقط

هم بددهنه

مامانمو خیلی اذیت میکنه

خیلی شکاکه به همچی و همه کس بهمون گیر میده وقتی خونس هیجا نمیتونیم بریم

همیشه مست آبرومونو برده زنگ میزنه ب فامیلا آبرومونو میبره  عصبیه همچیو میشکونه دلم واقعا گرفته تک فرزندم هستم مامانم فقط بامن درد و دل میکنه بابامم از هرجا عصبی میشه هم دعوا راه میندازه هم سرمن خالی میکنه آخرشم میگه دوستون دارم والا پای فامیلو از خونمون بریده منم تازه نامزد کردم میترسم جلوی خانواده همسرم آبروریزی یا دعوا کنه آبروم بره یا بعدا همش تو زندگیم اذیتمون کنه دارم خفه میشم از بچگی همش داد بیداداش تو گوشمه اما تا من چیزی بهش میگم میگه تو منو دوست نداری دلم براش میسوزه بهش محبت میکنم هرکار میکنه هیچی نمیگم اما واقعا دیگ خستمون کرده خیلی ناراحتم

من که نمیتونم بخاطر اون زندگی نکنم و خودمو فدا کنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن کمتر نامزدتو دعوت کنی خونتون که باخبر نشه از ماجرا وگرنه بعدا خیلی حرف میشنوی و اینکه دیگه روی پدرت حساب نمیکنه تا چیزی به همه حرفی بهت میزنه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
سعی کن کمتر نامزدتو دعوت کنی خونتون که باخبر نشه از ماجرا وگرنه بعدا خیلی حرف میشنوی و اینکه دیگه رو ...

یمقدار ک از قبل روش شناخت داشتن اما فعلا با اونا روش باز نشدع خیلی میترسم آبرومو جلو اونا ببره میترسم در آینده برام زندگی نذاره باعث به هم خوردن زندگی من بشع

خییییلی بده مامانم ک افسرده افسرده شده خودمم از بین رفتم هیجا هم آبرو نداریم خیلی خستم 

برا ماهم زیاد ابروریزی کرده چقدر حرص خوردیم چقدر استرس کشیدیم حرف حرف خودشه یادمه یه بار سیزده به در همه فامیل رفتن یه جایی که یکم دور بود ولی این نبردمون گفت دوره یادمه دقیقا از ۷ صبح تا ۱۱ ظهر گریه کردم اینقدر دلم شکست و خیلیی چیزای دیگه اصلا برا ما خرج نمیکنه خودمون خرجمونو میدیم یه موجود اضافیه تو خونم ن تازه اینا یک درصد مشکلاتشه از بس بچگی دادو بیداد کرد من عصبی بار اومدم 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
برا ماهم زیاد ابروریزی کرده چقدر حرص خوردیم چقدر استرس کشیدیم حرف حرف خودشه یادمه یه بار سیزده به در ...

کاش فقط مشکل خرج بود والا خرج ک ب زور میده ماهم بخوایم بریم سرکار نمیذاره مامانم یجا کار میکرد رفت آبروریزی کرد دیگه نتونست بره ب من میگه باید بری دانشگاه اما خرجشو نمیده...

کاش فقط مشکل خرج بود والا خرج ک ب زور میده ماهم بخوایم بریم سرکار نمیذاره مامانم یجا کار میکرد رفت آ ...

من خودم انلاین شاپ دارم تو اینستا وگرنه کار از کجا 

دقیقا کاش فقط مشکل خرج بود افسردگی گرفتیم تو خونه کسی نیس یه مسافرتی ببرتمون مرد خسیس وحشتناکه  

من خودم انلاین شاپ دارم تو اینستا وگرنه کار از کجا  دقیقا کاش فقط مشکل خرج بود افسردگی گرفتیم ...

افسردگی که آره مامانم بیچاره آب شد هر روزش دعوا و جر و بحث جلوی همه فامیلای مامانم آبروشو برده دیگه کسی خونمون نمیاد انقد باهمه دعوا کرده و فحش داده و آبروریزی کرده میترسم جلوی خانواده همسرم آبرومو ببره دیگه نتونم سرمو بالا کنم

افسردگی که آره مامانم بیچاره آب شد هر روزش دعوا و جر و بحث جلوی همه فامیلای مامانم آبروشو برده دیگه ...

درکت می کنم این قسمت ابرو بردن بدترین قسمتشه اینجور مردا ابرو برا ادم نمیزارن :( همش باید استرس داشته باشی یه وقت چیزی نگه صداشو بلند نکنه  

درکت می کنم این قسمت ابرو بردن بدترین قسمتشه اینجور مردا ابرو برا ادم نمیزارن :( همش باید استرس داشت ...

آره دقیقا همیشه وقتی داره میاد خونه چهار ستون بدنم میلرزه ایشالا خدا برای هممون بسازه تا اینجا ک هیچی از زندگی نفهمیدیم