2789
عنوان

قبولش میکنین!

249 بازدید | 48 پست

شما اگه یه نفر ک خیلی همو دوست داشتین بزاره بره بی خبر(دختره).....،بعد چندین سال برگرده  قبولش میکنین؟تازه هی هم واسه قرار بهونه بیاره ..خیلی هم ادعاش بشه شمارو دوست داره .. شما اگه جای پسره بودین راجبش چ فکری میکردین.؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

فک میکردم کم داره

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه

چرا؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
فک میکردم کم داره

😁.شاید شرایطشو نداره

چرا رفته 

بی دلیل..از رو حماقت .وقتی دید طرفش خیلی میخوادش ب خودش مغرور شد گذاشت رفت

شاید نمیتونه بره سر قرار و خونوادش سخت گیرن. 

اما خب از اونجایی که یهو ول کرده رفته و الان دوباره برگشته بدون اینکه دلیل قانع کننده ای برا کارش داشته باشه ٬خیر قبولش نمیکنم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

آدمی که رفته برنگرده بهتره

اینا شعاره ..تو زندگی واقعی فرق میکنه. آدم پای دلش ک گیر باشه همه چیز ی جور دیگه اس