2777
2789
عنوان

تیروئید

266 بازدید | 30 پست

سلام خانم ها من یسوال داشتم 

۶ ماه پیش من ازمایش tsh تیروئید دادم که 0/8  بود و رنج پایین آزمایشگاه  0/3 بود ممکنه بعد شش ماه تیروئید من مشکل دار بشه؟آخه علائمش دارم 

یعنی لب مرز بوده دکتر نفهمیده؟

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببحشید پریدم وسط اگه میشه میگید هزینه ازمایشتون چه قدر شد

کسی هم جواب نداد اخه 

من با بیمه تکمیلی چکاپ شده ۱۸۰ عزیزم خصوصی

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
منخصص غدد ازمايشت و بايد ببينه

میشه یعنی بعد شش ماه عدد تغییر کرده باشه؟

میشه یعنی بعد شش ماه عدد تغییر کرده باشه؟

اگر لازم بود شما دارو بگيري و اين اتفاق نيفتاد بله ميشه

الان بد به دلت راه نده ازمايش رو تكرار كن

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨
اگر لازم بود شما دارو بگيري و اين اتفاق نيفتاد بله ميشه الان بد به دلت راه نده ازمايش رو تكرار كن

اخه من ریزش مو گرفتم امروز دکتر بودم گفتم تعریق زیاده ضربان قلبم چند روزه زیاد شده یجوری که حسش میکنم نوشت دوباره

اگر زمینه ارثی نداشته باشی و حالا مشکلات دیگه مث گرمی  زیاد بدن و غم و استرس زیاد دلیلی نداره ک ...

اتفاوت همشو دارم مامانم تیروئید داره خودم بخاطر بارداری استرس شدید دارم ولی هرچی حساب میکنم من همون وزنی بودم که هستم 

اخه من ریزش مو گرفتم امروز دکتر بودم گفتم تعریق زیاده ضربان قلبم چند روزه زیاد شده یجوری که حسش میکن ...

خب ازمايش ت و بگير متخصص غدد نشون بده

داروهات و شروع كن بخور يك روز هم دارو رو فراموش نكن طبق دستور دكتر بخور

در ضمن در طول درمان سعي كن كه رژيم غذايي دقيق رعايت كني 

مواد غذايي ارد گندم و جو هم كمتر مصرف كني تا مبتلا به سلياك نشي

در درجه اول از خدا ميخوام اصلا تيروييد نداشته باشي

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨
اتفاوت همشو دارم مامانم تیروئید داره خودم بخاطر بارداری استرس شدید دارم ولی هرچی حساب میکنم من همون ...

حتما رو وزن اثر نمیذاره

ایندفعه ی آزمایشگاه دیگه ازمایش یده بعد  برای اینکه بفهمی ارثی هست یا نه باید anti tpo آزمایش بدی

اگر بارداری احتمالش هست ک مشکل تیرویید داشته باشی و آزمایشگاه اشتباه کرده باشه.چون بعضیا تو بارداری این مشکلو پیدا میکنن ک بعدشم رفع میشه

خب ازمايش ت و بگير متخصص غدد نشون بده داروهات و شروع كن بخور يك روز هم دارو رو فراموش نكن طبق دستور ...

خیلی ممنون من کلا همیشه دنبال مریضی تووو خودمم دعا کن از بیماری روانی نجات پیدا کنم 

حتما رو وزن اثر نمیذاره ایندفعه ی آزمایشگاه دیگه ازمایش یده بعد  برای اینکه بفهمی ارثی هست یا ...

نه باردار نیستم کاش باردار بودم باید ای وی اف کنم بخاطر همون هم استرس شدید دارم 

امروز برام ازمایش عفونت نوشت زدم توو نت چیزای بیخودی نوشته بود استرسم صد برابر شد من خیلی دلم میخواد مامان بشم نمیتونم با مریضی دیگه دست و پنجه نرم کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز