2821
2789
عنوان

تیروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 30 پست
حتما كسي و داشتي ك مريض بوده

مامانم که جونم به جونش بنده

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مامانم که جونم به جونش بنده

ي چيز بهت ميگم دلت و اروم ميكنم

خدا نابيناي مادر زاد و شفا ميده

بسپار ب خدا

چكاپات و برو

خدا خودش كمك ميكنه سلامتي و بهتون هديه ميده

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨
ي چيز بهت ميگم دلت و اروم ميكنم خدا نابيناي مادر زاد و شفا ميده بسپار ب خدا چكاپات و برو خدا خود ...

انشاا...من امیدم فقط به خودش 

فقط منم مادر بشم همین ازش میخوام

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
نادعلی بخون و دعای معراج عزیزدلم دلت پاکه دعای مادرت همراهته

خیلی ممنون که وقت گذاشتی جوابم دادین یهو حس کردم احتیاج دارم با کسی حرف بزنم 

نادعلی بخون و دعای معراج عزیزدلم دلت پاکه دعای مادرت همراهته

خدا پشت و پناهت باشه همیشه 

خیلی ممنون که وقت گذاشتی جوابم دادین یهو حس کردم احتیاج دارم با کسی حرف بزنم 

قربونت برم من

من هم واقعا خوشحال میشم از تجربیاتم بگم..خوشحال میشم خوشحالی دیگرانو ببینم

اخه من هم روزای سخت زیاد داشتم با همین اذکار حاجت روا شدم

قربونت برم من من هم واقعا خوشحال میشم از تجربیاتم بگم..خوشحال میشم خوشحالی دیگرانو ببینم اخه من هم ...

منم خیلی روزای سختی داشتم خیلی فقط میخوام آروم بشم همین ... تا میرم یکم به خودم بیام یچیزی سر به سرم میزاره بعد خوب شدن مادرم یهو ریزش شدید مو گرفتم افسرده شدم 

منم خیلی روزای سختی داشتم خیلی فقط میخوام آروم بشم همین ... تا میرم یکم به خودم بیام یچیزی سر به سرم ...

ویتامین ات کمه

ما خانوما پریودی شدید داریم پیش میاد نگران نباش

ویتامین ات کمه ما خانوما پریودی شدید داریم پیش میاد نگران نباش

هیچی فقط همین تیرویید که فردا میرم ازمایش بدم امیدوارم تیرویید باشه که چیزه دیگه ای نباشه سر نمازت و دعاهات تروخدا من دعا کن خیلی به دعا محتاجم 

هیچی فقط همین تیرویید که فردا میرم ازمایش بدم امیدوارم تیرویید باشه که چیزه دیگه ای نباشه سر نمازت و ...

من برات دعا میکنم و از خدا میخوام که سالم سالم باشی

دختر چقدر اضطراب و استرس میدی به خودت اخه

اروم باش به خدا توکل کن

چشم منم برای سلامتیت دعامیکنم گلم

نه باردار نیستم کاش باردار بودم باید ای وی اف کنم بخاطر همون هم استرس شدید دارم  امروز برام از ...

ایشالا ک مشکل خاصی نیست و گذراس

ایندفعه ام اگر ازمایش بدی و چیزی نباشه دیگه بهش فک نکن احتمالا مشکل از چیز دیگه اس 

اگرم مشکلی بود خودتو ناراحت نکن.ی قرص کوچولو صبا ناشتا باید بخوری با اون کنترل میشه.تا وقتی ام اونو بخوری برای بارداریت مشکلی نیست 

امیدوارم هر چه زودتر صاحب ی کوجولوی ناز بشی😍😍😍😚😚😚

من برات دعا میکنم و از خدا میخوام که سالم سالم باشی دختر چقدر اضطراب و استرس میدی به خودت اخه اروم ...

خیلی ممنون عزیزدلم

2823
2791
2779
2792