سلام من مامانم پول نداره واقعا و داره خرج خونه رو میده سرکار میره بیچاره وپدر هم مریضه من حامله شدم و گفتن سیسمونی مال مادر عروس هست و فلان و شوهرم هم بی پول هست واقعا به اینا کاری ندارم البته عذاب وجدان دارم ولی مامانم برام کالسکه و ساک خریده جدا جدا ولی طرفشون فرق داره مثلا کالسکه صورتی و سفید و طوسی هست ولی ساک صورتی وسیاه و طوسی هست و طرح کالسکه برگ برگی هست و طرح ساک خط داره من واقعا خوشحالم که برام خریده و ازش واقعا ممنونم و توقع ندارم ولی چون میگم بعد رنگش مثل هم نیست خیلی زشته برای حرف مردم میگم برای دیدشون و نگاهشون
ما زاده عشق و عشق شد مادر ما. برام دعا کنید إن شاء الله نینیم سالم و سلامت به دنیا بیاد إن شاء الله
فامیل که مهم نیستن شما بهتر بود قبل از بچه دار شدن با شوهرت اتمام حجت میکردی میگفتی اگه توانایی هزی ...
باهاش حرف زدم گفتن بچه بیار ما برای بچه میکنیم چرا مامانت بکنه اون نداره ولی زدش زیرش هم خودش هم خانوادش منم حامله موندم ازشم نمیتونم جدا شم چون حداقل پول نونم رو که میده
ما زاده عشق و عشق شد مادر ما. برام دعا کنید إن شاء الله نینیم سالم و سلامت به دنیا بیاد إن شاء الله
ای بابا با این کرونا تا واکسن بشه زدو رفت بیرون بچت دوسالش شده کی کالسکه و ساکشو می بینه،من کلی از لباسای بچه چهارسالم نو هست از بس بیرون نرفته،دیگه چی برسه به نوزاد که جایی نمی ره
دست مادر عزیزت درد نکنه اتفاقا خیلیم خوشگل تره متنوع و رنگارنگ همه چیزکه نباید یه رنگ و ست باشند من خودمم کالسکه ی دخترمو طوسی بنفش گرفتم ولی از مدل ساکش خوشم نیومد ساکشو سفیدو صورتی گرفتم هیچیم نشد نه چیزی ازخودم کم شد نه خدای نکرده بلایی سر دخترم اومد چون وسایلش ست نبود اگه کسی مسخره کرد که البته بیجا می کنه بگو از مدل ساک این کالسکه خوشم نیومده چیه همه چیزش یه رنگ وسایل بچه باید رنگارنگ باشه تا دهنش بسته بشه