2777
2789
عنوان

کیفمو زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 39 پست
والا منم چند وقت پول جمع میکردم ک کفش بخرم

ولی نامزدت رفتارش درست نبود که سرزنشت می‌کنه و میگه حواس پرتی....این دزدا اینقد حرفه آیی میزنن که متوجه نمیشی....بعدا  استرست خوابید نامزدتو ادب کن  

به منو شوهرم برچسب آنی یاب فروتتن خاک توسرشون خودت با برچسب آدرستو بنویسی بچسبونی شرف داره به اون برچسب الکی یارو که پیدا میکنه کد میفرسته بعد بهم پیامک میاد این شماره پیدا کرده نخریا خواستی بگو برچسبامو برات بفرستم آَشغاله آَشغال

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چشه اونم سر من خالی میکنه

عفد کردین اگه نکردی شاید بخاطر عقد یا وام می خواید بردارید یه دلخوری داره کلا شغل مردا همینه به خودت نگیر اینا چیزی نیست اهمیت نده بخواب

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اره میخرم ولی ی جوری ام انگار استرس دارم

اولشه منم پنج شنبه ازم دزدی کرد هنوز استرس دارم برای شما چیزی نیست آهنگ گوش کن به خودت برس برو بیرون استرس درست میشه