2777
2789
عنوان

کیفمو زدن

688 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها امروز با دختر خالم رفتم ک کلاس ویالون ثبت نام کنه از اونطرف ک بر می‌گشتیم ی شال مشکی گرفتم و کارتمو گذاشتم داخل کیف پولم و کیف پولمو گذاشتم داخل میفم بعدش یه دست فروش صندلای خیلی نازی داشت منم نگا میکردم یه زنه خیلی خودشو چسبوندبود بهم منم گفتم خانم برو کنار و از قید خریدن صندل گذشتم 2 متر ک رفتم نگا کردم کیف پولم نبود برگشتم پشت سرم دیدم اصلا زنه نبودش  کارت ملی و دو تا کارت پولم و عکسای خانوادم از این سه در چهارا و 200 تومن پول نقد داخلش بود اصلا برای پول ناراحت نیستم چون 200 تومن چیزی نیس ولی کارت ملیم منم زنگ زدم 110 اومد افسره همش میگف نمینویسم گم کردی کیفتو منم گفتم گم نکردم یه طلا فروشی بود اونجا دوربین داش خلاصه اظهاراتمو نوشتم قراره فردا برم کلانتری ک دوربینو ببینن بعدش برم ثبت احوال 

حالم یه جوریه نمیدونم چمه 

خدا کنه دستش خوب باشه 

اولین بار بود دزدی میکردن ازم خیلی تو شوکم هنوز 

نامزدمم همش میگه گیجی بخدا گیج نیستم از کجا بدونم اون دزده ای خدا چرا نفهمیدم من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال کیفت بشو برو ثلت احوال المثنی بگیر منم وسایامو دزدیدن هیچ پرید کلا

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

استارتر من چند سال پیش گوشیمو گم کردم  شاید بگی ضایعس ولی از اون موقعه ب بعد ی کیف کوچولو از زیر مانتوم میندازم همیشه کارت عابر بانمک گوشیمو میذارم تو اون کیفم تو کیفی ک میندازم رو دستم فقط ۵ هزار تومن پولو دفترو کتابم هست 

استارتر من چند سال پیش گوشیمو گم کردم  شاید بگی ضایعس ولی از اون موقعه ب بعد ی کیف کوچولو از زی ...

بخدا من از الان به بعد همین کارو میکنم اصلا نمیتونم باور کنم ینی چی اخه چرا حواسم جمع نبود

استارتر من چند سال پیش گوشیمو گم کردم  شاید بگی ضایعس ولی از اون موقعه ب بعد ی کیف کوچولو از زی ...

دزد شما عملا به کاهدون میزنه😂

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

کیفم مهم نیس ولی میگن  دیگه کارت ملی نمیدن یه برگه میدن

برگه چی منم کارت نلی شناسنامم گمشده با شناسنانه بچمو شوهرم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
برگه چی منم کارت نلی شناسنامم گمشده با شناسنانه بچمو شوهرم

نمیدونم والا افسره گفت چون تحریمیم مواد کارت ملی رو نمیدن بهمون بجای کارت ملی بهمون برگه میدن ولی شناسنامه رو میدن

کیفم مهم نیس ولی میگن  دیگه کارت ملی نمیدن یه برگه میدن

کارت ملی کلا همون کاغذه اس منم ک درخواست کارت هوشمند ملی کردم کارت ملی ندارم ک همون کاغذس با کارت ملی قدیمم ک هر جا برم میگن اون کاغذه بده

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

نمیدونم والا افسره گفت چون تحریمیم مواد کارت ملی رو نمیدن بهمون بجای کارت ملی بهمون برگه میدن ولی شن ...

خاک تو سرشون واقعا.پدر شوهرم من نزدیک یکساله فوت کرده هنوز کارت ملیش نیومده

کارت ملی کلا همون کاغذه اس منم ک درخواست کارت هوشمند ملی کردم کارت ملی ندارم ک همون کاغذس با کارت مل ...

خدا ازشون نگذره بخدا تو دلم یه جوریه اصلا نمیدونستم دزدی انقدر بده 

این وسط افسره هی میگف بزن گم شده گفتم چی میگی تو میگم دزدیدش