2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یذره دست‌از پلیدی بردارید 

شما هم بهتره دست از پلیدیت برداری و سرت بکنی تو زندگیت انقد راجع به عروستون تاپیک نزنی سر چهار تا ترشک لواشک بگی کوفتشون شه گشنه ندید بدید

شما هم بهتره دست از پلیدیت برداری و سرت بکنی تو زندگیت انقد راجع به عروستون تاپیک نزنی سر چهار تا تر ...

نخیرم تو جریان نیستی

مربی بوکس، عاشق پسرم، پروردگار اشپزی ،عاشق همسر عزیزتر از جان،

من من من🙌

با محبت کردن به مادرش تونستم. انقدر به مادرش محبت کردم که همسرم قبول کرد که منم مثل اون مادرشو دوس دارم و باهاش مشکلی ندارم.حتی بارها سرمادرش باهمسرم دعوا کردم.البته شوهر من از نظر احساسی وابسته بودا.رفتاری نه.

الان دیگه کاری به مادرش نداره.باهم میریم سرمیزنیم میایم.اگر مادرش حرفی بزنه که همسرم بدونه من خوشم نمیاد خودش همونجا جواب مادرشو میده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

عزیزم هیچکس که نمیتونه مادرشو ول کنه ...ی سریا مردا رو مادرشون حساسن که این راه روش باید بلد باشی که بتونی دل همسرتو بدست بیاری ..همون جوری ک مادرش رو دوس داره شمارمدوست داشته باشه...اگه میخای تو فکر این باشی فقط ازمادره جداش کنی و سال ب سال نبینتش 

مطمعن باش عروس آیندت همین کارومیکنه باهات...

دقیقن دوست من همچین بلایی سر خانوادش اومد..

دوستم وقتی ازدواج کرد ..تا یکی دوسال دعوا داشتن که چی یا خانوادتو انتخاب کن یا منو...خلاصه پسره قید خانوادشو زد ..بعد چند سال یهو دوستم ناراحت بود گفتم چیشده ..گفت زن داداشم گفتم که تازه ازدواج کرده رفته قهر ...گفته ب داداشم یا من یا خانوادت ..حالا داداشم ۶ماهه سر بمادرم نزده ...شیطونه میگفت بزنم تو دهنش😂😂

انگار ن انگار خودش با خانواده شوهرچ کرده ...

عزیزم بهتره دل همسرت بدست بیاری

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠