2777
2789
وقتی تونسی شمادست از سر مادرخودت برداری بعد همچین انتظاری و از شوهرت داشته باش

چرا غیرمنطقی حرف میزنین؟آدم باید مستقل شه بعد ازدواج کنه. بچه ننه ها نباید ازدواج کنن. چه دختر چه پسر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من من من🙌 با محبت کردن به مادرش تونستم. انقدر به مادرش محبت کردم که همسرم قبول کرد که منم مثل اون ...

ینی تا چ حدی بود رفتاراش 

شایدم علتش همینه 

چون مم نمیتونم ارتباط بگیرم با مادرش

همه اینا هست اضافه کن بی مادرش هیچ جا نمیبره منو

اگه تازه ازدواج کردین ممکنه کم کم درست بشه اول ازدواج این موارد پیش میاد ولی اگه خیلی وقته ازدواج کردین و این جوریه باهاش خیلی منطقی حرف بزن بگو مادرته دوسش داری حق داری اما گاهی وقتا بهتره یکم به عنوان یک مرد عاقل و بالغ یکم مستقل تر رفتار کنیو آزاد تر زندگی کنیم...

تو نیتت اینه مادرشو نخواد اینم نشدنیه انگار شما یا من مادرمونو نخوایم 

شما بیخود قضاوت نکن لطفا حوصله بحث باهات ندارم با همون زن داداش بیچارتم همینجوری هستی لابد 

من کی گفتم مادرشو نخواد مطمئنن انقد زیاده وابستگی ک ب زندگیم لطمه زده و من ناراحتم ک‌بابتش تاپیک زدم و بحثمم سر این نیست که چرا بره کنار ننش

بچه ننگی شده حقیقت و ما نمیدونستیم

تاره پیاماروخوندم.  محبت کن احترام بزار هرچی با شوهرت درموردش حرف بزنی بدتر میکنه . منم تازه عقدم احترام میزارم احترام میبینم بستگی ب سیاست خودت داره 

یا خدا تو منی یا من تو؟؟؟؟؟تاپیک غذای دهنی دادن رو بخون من امروز گذاشتم ببین چقدر شبیه همیم

واقعا فک کنم پس نصف مردای ایران این شکلین درست بشو هم نیستم الان میخونم درخواست دوستی بده بهم

ینی تا چ حدی بود رفتاراش  شایدم علتش همینه  چون مم نمیتونم ارتباط بگیرم با مادرش

یعنی تا از سرکار میومد اول میرفت پیش مادرش اکثر اوقات غذاشو اونجا میخورد منم اینجا تنها میموندم با غذایی که پخته بودم‌.هی همو بغل میکردن پیش من ماچ ماچی میکردن و مادرش نگاههای معنی دار میکرد به من.یعنی ما هروقت خونشون بودیم  شوهرم لای میمیهای مادرش بود😑مادرش منو رقیب خودش میدید.هی تیکه مینداخت.دادمیزد سرم میگفت پسرمو از من جداکردی بردی.پسرم عادت داشت کنار من بخوابه🤕حالا ما طبقه بالاشیم هاااا.

منم شدم مثل شوهرم.مادرشو ماچ ماچی میکردم.براش کادوهای قشنگ میگرفتم.باهاش بگو بخند میکردم.درسته که مادرش منو نمیپذیرفت ولی من سعی میکردم دلشو بدست بیارم.میرفتیم  بیرون همه از جلو میرفتن من میموندم دست مادرشو میگرفتم عقب نمونه.هرقدر هم کار داشته باشم روزی یه بار میرم میگم اومدم بهت سربزنم حالتو بپرسم.دیگه من  بیشتر از شوهرم بهش نزدیک شدم.دیگه کم کم لوسبازیهاشون از بین رفت..شوهرم دیگه کاریش نداره.تا دعوت نکنن نمیره  خونشون غذا بخوره.توجمع من مادرشو بیشتر از شوهرم تحویل میگیرم و خلاصه که خودمو این وسط جا کردم 😅😅😅هرچی بیشتر از مادرش فاصله بگیری بیشتر از شوهرت دور میشی.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
شما بیخود قضاوت نکن لطفا حوصله بحث باهات ندارم با همون زن داداش بیچارتم همینجوری هستی لابد  من ...

خوب حالا سریع رفتی تاپیک منو خوندی تو چه میدونی چه ور پریده ای داداشمو تور کرده دلم خونه خواهر دست رو دلم نزار

مربی بوکس، عاشق پسرم، پروردگار اشپزی ،عاشق همسر عزیزتر از جان،