2777
2789

مادر و کودک بیمارستان که دروازه قرانه میگی؟

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم

خواهرشوهر من شش سال پیش اونجا زایمان کرد خیلی راضی بود الان نمیدونم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

من هم رفتم 

دکترایی بخش نازایی با بخش ای وی اف بیمارستان زیبنبیه یکی هستن مادر کودک هیچ بیمه ای قبول نمیکنه پ. ازاد هست ولی زینبیه دولتی هست 

بیمارستان زینبیه خیلی شلوغهدولی مادر کودک خلوت 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
آخه شنیده بودم هزینش کمتره ولی اینکه میگی خصوصیه یعنی هزینش همون اندازه مطب خصوصی هست !؟

عزیزم بستگی به نوع بیمه ات داره

هزینش متفاوته

من الان اونجا تحت نظرم برا بارداری راضیم

تماس باما داره

سرچ کن تو نت، سوالاتشون رو بخون هزینه دستت میاد یکم

عزیزم بستگی به نوع بیمه ات داره هزینش متفاوته من الان اونجا تحت نظرم برا بارداری راضیم تماس باما ...

شما رو کدوم دکتر ویزیت کرد من هر سری میریم یکیراز دکترا ویزیتم میکنن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اتفاقا برعکس😉😅 من الان اونجا تحت نظرم، بیمم رو قبول کردن فوق العاده شلوغه

والا منم میرم اونجا اصلا هیچ کدوم بیمه ها رو قبول نکردن جز سه تا از بیمه های تکیمیلی رو قبول میکنن 

شما رو کدوم دکتر ویزیت کرد من هر سری میریم یکیراز دکترا ویزیتم میکنن 

خودت باید انتخاب کنی دکترتو عزیزم

من تحت نظر خواجه دهی هستم عالیه

یکشنبه و سه شنبه ها هس، منم همون روزا میرم

والا منم میرم اونجا اصلا هیچ کدوم بیمه ها رو قبول نکردن جز سه تا از بیمه های تکیمیلی رو قبول میکنن&n ...

چرا من بیمه نیروهای مسلح هستم، قبول میکنن قرارداد دارن

با تامین اجتماعی هم همینطور، چندتا دیگه بیمه هم هست تو نت بزنی میگه