2777
2789
عنوان

زندگی بعد از بچه دار شدن

161 بازدید | 8 پست

زندگی بعد از بچه دار شدن

مسئولیت صد در صد فرزندتان با شما است از دیگران برای بزرگ کردن فرزندتان توقع نداشته باشید شما بچه دار شده اید نه آنها

سعی نکنید وانمود کنید که هیچ چیز در زندگیتان تغییر نکرده است.

قبول کنید که دیگر نمی توانید همه جا با دوستان تان باشید.

با حفظ دوستان قبلی دوستان جدیدی برای خودتان انتخاب کنید که فرزند دارند.

اگر به کمک و حمایت دیگران نیاز داشتید حتماً از آنها درخواست کنید.

سعی نکنید که به همه ثابت کنید که خیلی قوی هستید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا...منم از هیچکس انتظاری ندارم..ولی همچنین انتظار ندارم که برام سرزده بیان و انتظار بهترین وعده هارو داشته باشن.هرچیزی که از دستم بربیاد رو درست میکنم..چون دوست ندارم انرژی که باید واسه بچه و هنسرم بزارم برای دیگران بزارم

چراعزیزم چجور دلتون میاد اینو بگید! بچه یه نعمته وقتی که با صدای دلنشینش از خواب بیدار بشید...

وقتی دو تا پسر بچه با فاصله سنی کم داشته باشین،از خانواده هم دور باشی ک کمک حالت باشن،شوهرت از صبح تا شب سرکار باشه انوقت میفهمی من چی میگم

وقتی دو تا پسر بچه با فاصله سنی کم داشته باشین،از خانواده هم دور باشی ک کمک حالت باشن،شوهرت از صبح ت ...

درست میگید دوست عزیز.الانم باتمام وجود میفهمم چی میگید...سخته واقعا...خداقوت

اما سعی کن با یه راهی.بازی تفریحی سرگرمی رامون کنید که اروم باشن.

درست میگید دوست عزیز.الانم باتمام وجود میفهمم چی میگید...سخته واقعا...خداقوت اما سعی کن با یه راهی. ...

همه بازی هاشون وحشی بازیه،مدام دعوا دارن بخاطر مسائل کوچیک و بزرگ،حرف گوش نکن هستن و خیلی چیزای دیگه

فقط غیطه میخورم ب حال کسایی ک بچه های اروم دارن یا کلا بچه ندارن