2777
2789
عنوان

دندان نوزاد

224 بازدید | 31 پست

سلام دوستان بچم یکسالش هنوز دندون نداره اطراف تون بچه ای بوده دیر دندون درآورده باشه 

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

اره بچه خواهرشوهرم پارسال ۹ ماهش بود هنور بی دندون بود غذا میخورد دندون نداشت وروجک 

ده ماه و نیمه فکر کنم دوتا پایینی درآورد

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بچه خواهرشوهرم پارسال ۹ ماهش بود هنور بی دندون بود غذا میخورد دندون نداشت وروجک  ده ماه و ...

من یکسال ی هفتشه 

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
اره عزیزم هیچ موردی ندارد بچه دایی ام بود بچه خواهر شوهرم بچم الان یکسال و چهار ماهشه 12تا دندون دا ...

من از آخر 9ماهگی راه میره ولی دندون نه 

من یکسال ی هفتشه 

خب دکتر نبردی ببینی چرا دندون در نباورده تا یه سالگی 

بعدشم عزیزم هربچه ای با بچه دیگه فرق داره 

یه بچه دیر دندون در میاره

یکی دیر راه میره 

یکی دیر حرف میزنه 

دختر حرف وراه رفتن خوبه ؟

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
خب دکتر نبردی ببینی چرا دندون در نباورده تا یه سالگی  بعدشم عزیزم هربچه ای با بچه دیگه فرق دار ...

راه آره حرفم درحد به به بابا ماما ممه دده 

من از آخر 9ماهگی راه میره ولی دندون نه 

خب دیگه این که عالیه 

خب بچه دیگه راه رفتنو هزار ماشالله زود شروع کرده عزیزم 

نگران نباش عزیزم 

درسته یه سالش شده هنوز دندون در نیاورده ولی ماشالله راه میره 

یه بچه ای دندون زود درمیاره 

ولی یه سالو یه ماه یه سالو دوماه راه میره 

خدا حفظش کنه  من دخترم نه خیلی هم دوست داره راه بره ولی چون ریزه است و لاغررررر قدرت بلند شدن ...

قدو وزنش چنده

پسر من الان ۶ ماهشه چهار ماه و نیمه دوتا دندون پایینی رو دراورد 

حرفم یه چیزایی میگه 

نشستنم بشونمش دیگه یه دقیقه میشینه 

ولی خب غلت نمیتونه بزنه یا چهاردست و پا نمیره 

مثل ساعت دور خودش میچرخه 

ولی دیگه جلو نمیره غلت نمیزنه 

ولی بچه دوستم الان چهاردستو پا میره ۶ ماه و نیمشه 

ولی دندون نداره نشستنم با کمک بالشت میشینه