2777
2789
عنوان

دندان نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 31 پست

پسر من دیروز ۶ ماهش شدبروم بهداشت قد۶۸ 

وزنشم ۸۵۰۰

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
پسر من دیروز ۶ ماهش شدبروم بهداشت قد۶۸  وزنشم ۸۵۰۰

ماشالا پس سنگینه نمیتونه چهار دستو پا بره 

وزن تولدش چند بود

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماشالا پس سنگینه نمیتونه چهار دستو پا بره  وزن تولدش چند بود

اره تا میخاد به کمک دستاش بیاد بالا تعادل نداره تکون میخوره چپ و راست میره میفته به صورت زمین 😊 ۳ کیلو بود با قد ۵۰

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
اره تا میخاد به کمک دستاش بیاد بالا تعادل نداره تکون میخوره چپ و راست میره میفته به صورت زمین 😊 ۳ ک ...

پسرم تپل بود یکم دیرتر از دخترم راه افتاد ولی دخترم سبک تره خیلی زرنگتره

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
اره تا میخاد به کمک دستاش بیاد بالا تعادل نداره تکون میخوره چپ و راست میره میفته به صورت زمین 😊 ۳ ک ...

ویتامین بهداشت میدی یا میخری براش

چهار دست و پا زوده براش

عزیزم هر بچه ای تو یه کاری استعدادش بیشتره 

من نمیگم بچه من دیر کرده نه هنوز وقت هست 

منظورم اینه یه بچه ای زودتر راه میفته یکی زودتر حرف میزنه یکی دندون 

پسر دوستم ۶ ماه و نیمشه هزار ماشالله قشنگ چهاردست و پا میره ولی دنددن نداره هنوز 

ولی پسر من چهارماه و نیمه دوتا دندون در اورد ولی هنوز چهاردستو پا نمیره 

پسرم تپل بود یکم دیرتر از دخترم راه افتاد ولی دخترم سبک تره خیلی زرنگتره

اره بهداشتم بهم گفت بخاطری سنگینه دستاش بدنشو تحمل نمیکنه 

هروقت تونست بدنشو تحمل کنی دیگه میچرخه راحت غلت میزنه چهاردستو پا میره 

ویتامین بهداشت میدی یا میخری براش

بهداشت

خدا حفظش کنه بله درست میگید برا بچم دعا کنید زود خوب بشه 

انشالله هرچه زودتر خوب بشه