2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فکر نکنم اخه پلی کستیک از بین نمیره هیچوقت چون ارثیه فقط میشه با دارو کنترلش کرد

اره گفتن منترل میشه اما درمان نمیشه اما با سبک زندگی نه با قرص منم موندم قرص بخورم یا نه من موهای زاید دارم و ریزش موی شدید خیلی شدید 

تقریبا از 11سالگی جوش تو بدنم زیاد شد خیلی و بعد چند سال توصورتم خیلی رفتم متخصص پوست اما هیچکدوم بهم نتیجه خوبی ندادن هی بدتر شدم فقط الکی هزینه کردم خیلی هزینه ها بالا بود اما بی نتیجه تا چهار سال پیش فهمیدم پلیکیستیک هستم و بازم درمان نشدم  

اره گفتن منترل میشه اما درمان نمیشه اما با سبک زندگی نه با قرص منم موندم قرص بخورم یا نه من موهای زا ...

اگ بتونی با رژیم رعایت کنی ک عالیه منم با رژیم درست کردم فقط خواستم حامله بشم متفورمین خوردم دوفاستون این چیزام تو سایت شنیدم فقط

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
اگ بتونی با رژیم رعایت کنی ک عالیه منم با رژیم درست کردم فقط خواستم حامله بشم متفورمین خوردم دوفاستو ...

میدونی عزیزم میخوام برم دکتر زنان ولی فایده ای نداره چندبار رفتم چقدرم بد اخلاق بودن فقط قرق ال دی بهم داد گفت هیچیت نیست برو دکتر پوست 

[QUOTE=197659307]درمان پلی کیستیک همینه فقط ک از روز ۵و۶ قاعدگی شروع کنی روزی ی فنجون جوشونده رازیان ...

خرما

ارده شیره.صبحونه بخور

عسل آناناس مویز روغن زیتون زنجبیل انبه داچین کندر 

تو نتم بزنی میاره

ولی خب اعتدالو رعایت کن.اگر قراره بیش از حد گرمی بخوری چند وقن ی بارم سردی بخور