2789

من پارسال اردیبهشت فهمیدم هستم

غذاهای سردو حذف کن تنقلات مثل چیپس پفک پیاده روی کن ک وزن کم کنی دکتر من بهم متفورمینم داد چون همه کسایی ک پلی هستن قندشون مشکل داره

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من پارسال اردیبهشت فهمیدم هستم غذاهای سردو حذف کن تنقلات مثل چیپس پفک پیاده روی کن ک وزن کم کنی دکت ...

با متورفین باردار شدی؟ منم دارم مصرف میکنم شیرینی جات نمیخورم لبنیات نمیخورم وزنم کمه

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
با متورفین باردار شدی؟ منم دارم مصرف میکنم شیرینی جات نمیخورم لبنیات نمیخورم وزنم کمه

اره

ربطی به وزن کم نداره حتی اگ لاغرم باشی باید وزن کم کنی چون رو بارداری تاثیر داره

منم چاق نبودم

درمان پلی کیستیک همینه فقط

ک از روز ۵و۶ قاعدگی شروع کنی روزی ی فنجون جوشونده رازیانه بخوری تا ۳ ۴ روز قبل پریود.تو پریودی ب هیچ وجه نخور.چون زیاد میکنه خونریزی رو.بعضیا دوست ندارن رازیانه بخورن اگر دوست نداری باقی کارایی ک میگم انجام بده

هر شب ماساژ شکم با روغن سیاهدونه یا کنجد.اگر طبعت خیلی گرمه از کنجد استفاده کن.در جهت عقربه های ساعت انقو ماساژ بده تا زیر دستات و شکمت احساس گرما کنی.ب جز روزای پریودی هر شب انجام بده

ورزش کن حتما روزی ی نیم تا یک ساعت 

دوسین بخور.ترکیب عسل و سیاه دونه.۳ واحد عسل ی واحد سیاهدونه‌.سیاه دونه رو باید آسیاب کنی و سریع با عسل قاطی کتی آسیاب کرده اش کنار بمونه سمی میشع.

لبنیات و سردی رو کلا بذار کنار یا لبنیاتو خیلییییی کم کن

درمان پلی کیستیک همینه فقط ک از روز ۵و۶ قاعدگی شروع کنی روزی ی فنجون جوشونده رازیانه بخوری تا ۳ ۴ ر ...

این دوستمون راست نیگه سیاهدانه عالیه منم روزی دوبار رحممو باهاش ماساژ میدادم‌گرم بشه

حتی موقع ظرف شستنم پیش بند میزدم ک اب نخوره رحمم سرد بشه