2777
2789
عنوان

خرگوش خریدم

2191 بازدید | 30 پست

دیروز برا دختر چهار سالم خریدم گفتم همبازی بشن با هم 

ولی خیلی استرس دارم درباره غذاش درباره رفتارش اینکه اذیت نشه جاش خوب باشه نکنه دخترم بپره روش چون خرگوش بپر بپر می‌ره دخترم هم مثل خرگوش پشتش میپره 😄 خلاصه که دلشوره منو کشت نکنه بمیره نکنه غذای خاصی بخواد ... یه مسولیت جدید رو دوشم گذاشتن انگار . کی خرگوش داره خونش؟ یادمه یه کاربری بود عکس زایمان و نی نی های خرگوششم گذاشت ...

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

@آبنبات_عسلی_۷۶  

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم این کاربره

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
@sosmast    

جااانم😂   از کجا در جریانید من نگهدارب خرگوش رو بلدم🙄

اسی به خدا الان داشتم برای یکی دیگه تو سایت توضیح میدادم قبل ترش یکی دیگه که اصلا دوست شدیم تهش😂 

اسی نکات خیلی زیاده. من در همین حد بگم که خرگوش مناسب بچه چهارساله نیست با نظارت بزار پیش هم.  و اینکه غذای اصلی یونجه هست در کنارش یک ذره اندازه بند انگشت میوه و هویج و دو بار در هفته سبزی زیر سه ماهگی کنار یونجه اونم و بزرگ شد میتونید سبزی بیشتری بدید.    ابخوری جوندگان و  باکس ادار هم براش تهیه کنید.   اگه فرشتون زبر باشه بله کف پاهاش ساییده میشه چک کنید پاهاش رو اگه زیاد میدوئه اینور اونور.     تو حیاط بزاری میمیره پون گرمه زمستونم که سرده و گربه هست.     صدای بلند تو خونا موجب میشه سکته کنه.   حموم ممنوعه بردی اوردی مرد تعجب نکن.خودش حیون تمیزی نهایت با یه حوله مرطوب بکش روش. سیب زمینی سیر هر چیز شیرین برنج پیاز و مواد غذایی خودنون حبوبات و اینا برای خرگوش ممتوعه . کلم هم همینطوز مگر خیلی کم بعد شیش هفت ماهگی چون نفخ میکنه. خرگوش زیاد نفخ میکنه که براش کشنده هست همیشه تو خونه شربت المینیوم mjبزار که اگه شکمش تا چند ساعت سعت سفت بود یک قطره بدی بهش.   اسی حوصله تایپ ندارم خیلی نکات داره . خواستی از دامپزشک برو بپرس یا درخواست دوسنی بده شماره بدم تو وات پیام بده یا زنگ بزن

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        

سلام گلی.مبارکت باشه❤

ببین غذاش باید حتما یونجه باشه.ینی کاهو و هویج درحد یک روز درمیون فقط.یونجه خیلی مهمه.بیماریا معده و روده تو خرگوش خیلی زیاده براهمین باید یونجه بخوره ک فیبرداره تا جلوگیری بشه.جاشم حتما باید تمیز باشه یه روزنامه خاک اره یا یه تیکه موکت بندارین کف قفسش ک ادرارش ب پاش نچسبه.

خرگوشا موجودات خیلی ترسویین.ازصداهای بلند میترسن و اینکه خیلیم حسودن😁

درمورد نظافتشم باید بدونی که اصلا با آب نشوریشون.خرگوشا بشدت از اب فرارین اگه بهشون بخوره ممکنه بمیرن.فقط با یه دستمال نم دار یا دستمال مرطوب تمیزش کن همین.با یه مسواک نرم هم بکش پشتش ک موهای اضافش بیاد بیرون.تو محیط خیلی گرم یاخیلی سرد نزارخرگوشتو.

سوال دیگه ایم بود درخدمتم

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
جااانم😂   از کجا در جریانید من نگهدارب خرگوش رو بلدم🙄 اسی به خدا الان داشتم برای یکی دیگه تو ...

تو تاپیکای دیگه دیدم 

ممنون از راهنماییت 

واقعا این فروشنده ها ظلم میکنن خرگوشارو نمایش میذارن باور کن از دیروز عذاب وجدان بدی گرفتم حالم داغونه با اینکه آدمی هستم که نسبت به حیوونا خیلی احساس مسولیت دارم احساس میکنم نمیتونم اونجوری که باید ازش مراقبت کنم همه اولش اینطورن؟ بعد اخت میشیم باهم یا نه؟ باور کن کل شب رو نخوابیدم از ناراحتی... که نکنه بمیره 

راستی ما یه مزرعه یونجه داریم از همون میتونم بدم؟ زمستون چیکار کنم؟ چون ظاهراً علوفه خشک نمیخوره خرگوش کوچولو 

سلام گلی.مبارکت باشه❤ ببین غذاش باید حتما یونجه باشه.ینی کاهو و هویج درحد یک روز درمیون فقط.یونجه خ ...

ممنون از راهنماییت 

هنوز داری خرگوشاتو؟ چقد بهشون رسیدگی می‌کنی روزی چند بار زیرشون تمیز میکنی؟ 

خرگوش ما از قفس فراریه فقط دوس داره بیاد بیرون و بره یه طرف قایم بشه! همه جا هم پر پیپی کرده 😒 

راسته میگن خیلی کثیفی و بوی بد داره؟

ممنون از راهنماییت  هنوز داری خرگوشاتو؟ چقد بهشون رسیدگی می‌کنی روزی چند بار زیرشون تمیز میکنی ...

علوفه خشک هست غذای خرگوش کوچیک هم یونجه خودتون رو میتونید بدید ولی خشک کنید که نفخ نکنه.   جز تمیز کردن ابخوری ظرف ادرارش که ده دقیقه هم نمیشه کل روز با منه هروقت خودش بخواد میاد باهاش بازی میکنم.     ظرف ادرار بخر یادگیزی دستشویی رو بهش اموزش بده . اینجوری فقط تو ظرف خودش دستشویی میکنه.  تاپیک اخرم کامل راجع به نگهداری خرگوش توضیح دادم امروز . مطالبش رو بخون

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        
تو تاپیکای دیگه دیدم  ممنون از راهنماییت  واقعا این فروشنده ها ظلم میکنن خرگوشارو نمایش ...

برای زمستونش یونجه ذخیره کن از الان . وگرنه مجبوری بخری.   غذاش یونجه خشکه. باید همیشه داشته باشه

علوفه خشک هست غذای خرگوش کوچیک هم یونجه خودتون رو میتونید بدید ولی خشک کنید که نفخ نکنه.   جز ت ...

مال شما هم اولش ازتون فراری بود؟ بعد خرگوش ما تو قفس نمی‌مونه فقط میخواد بیاد بیرون و یه طرف قایم بشه طبیعیه؟

برای زمستونش یونجه ذخیره کن از الان . وگرنه مجبوری بخری.   غذاش یونجه خشکه. باید همیشه داشته با ...

آخه صبح علوفه خشک دادم نخورد فقط تازه هارو میخوره