2777
2789
عنوان

خرگوش خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2191 بازدید | 30 پست
مال شما هم اولش ازتون فراری بود؟ بعد خرگوش ما تو قفس نمی‌مونه فقط میخواد بیاد بیرون و یه طرف قایم بش ...

نه نبودن هیچ کدومشون . بستگی به شخصیت شون داره بعضیاشون خیلی محتاط و ترسو ان باید زمان بدید بهتون اعتماد کنن. یونجه ترم از جلوش بردارید .گشنه بشه مجبوره خشک بخوره. برگای خشک بدید اگه ساقه نمیخوره

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        
ممنون از راهنماییت  هنوز داری خرگوشاتو؟ چقد بهشون رسیدگی می‌کنی روزی چند بار زیرشون تمیز میکنی ...

اره دارم😍ولی پسرمو دورازچشم من فروختن😭خون گریه کردم.وادارشون کردم یکی دیگه برام گرفتن

من سه روزی یا ۵ روزی یبارتمیزمیکنم قفسشو.ولی خودشو یه روز درمیون.

اونکه میخواد قایم بشه هم طبیعیه چون هنوز ب شما عادت نکرده و ب نوعی میترسه.گفتم که خرگوشا خیلی ترسوان.😂ب مرور عادتت میکنع

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون از راهنماییت  هنوز داری خرگوشاتو؟ چقد بهشون رسیدگی می‌کنی روزی چند بار زیرشون تمیز میکنی ...

ادرارش اره.اگه زیرپاش مناسب نباشه ادرارش خیلی بومیده.مدفوعش زیاد نه.براش ازاین پدهای بزرگ بگیرین یا یه تیکه موکت.ک ادراررو جذب کنه و بونده

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
ادرارش اره.اگه زیرپاش مناسب نباشه ادرارش خیلی بومیده.مدفوعش زیاد نه.براش ازاین پدهای بزرگ بگیرین یا ...

من آدم خرافاتی نیستم ولی انقد میگن خرگوش بدیمنه بدتر ادمو ناراحت میکنن ممنونم دوست خوبم کمک بزرگی بم کردی🤩 موکت رو حتما انجام میدم 

راستی یه تشکچه هم براش درست کردم روش بخوابه

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

من آدم خرافاتی نیستم ولی انقد میگن خرگوش بدیمنه بدتر ادمو ناراحت میکنن ممنونم دوست خوبم کمک بزرگی بم ...

نه اصلا اینطوری نیست.توجه نکن.

بسلامتی گلم❤🍃

درسته دیره اما

خرگوش واسه بچه چهارساله نیست نگیرین بچه تو سن نفهمیه حالیش نمیشه عروسکه  یا خرگوش یا جاندار خرگوشو عذاب میدی انقدر بدم میاد از خانواده هایی که برای بچه حیوون خونگی میارن چون من حیوونو میبینم زجر میکشه خانواده مهم نیست چون بمیره واسشونم مهم نیست میگن اشکال نداره

اگه تاپیکت الان بود همه روشهارو میگفتم ولی الان حرفی نمیمونه

درسته دیره اما خرگوش واسه بچه چهارساله نیست نگیرین بچه تو سن نفهمیه حالیش نمیشه عروسکه  یا خرگ ...

عزیزم 😞 من از اون خرگوش مثل بچم مراقبت کردم انقد منو دوس داشت که دستمو لیس میزد شب تا صبح چن بار چکش میکردم به حدی بهش وابسته بودم که حد نداره. دخترم هم علاقه ای نداشت حتا نزدیکش هم نمیشد انگار شده بود بچه کوچیکه ی من ‌. با وجود همه مراقبتام اتفاق بدی براش افتاد که اصلا دلم نمیخواد درباره ش حرف بزنم فقط بگم که تا ماهها براش گریه کردم امیدوارم منو بخشیده باشع

درسته دیره اما خرگوش واسه بچه چهارساله نیست نگیرین بچه تو سن نفهمیه حالیش نمیشه عروسکه  یا خرگ ...

سلام میشه لطفا راهنماییم کنین

برادر زادم یه خرگوش کوچولو خریده

نمی تونیم یونجه گیر بیاریم بهش فقط سبزیجاتی مثل جعفری  . اسفناج . هویج . کاهو میدیم

عاشق هویجه 

دوست داره مدام توی خونه بگرده فقط ادرارش یکم اذیتمون میکنه 

لطفا اگه امکان داره یکم در مورد نگهداریش راهنماییم کنین ممنون از لطفتون

عزیزم 😞 من از اون خرگوش مثل بچم مراقبت کردم انقد منو دوس داشت که دستمو لیس میزد شب تا صبح چن بار چک ...

سلام اسی ما هم یدونه برای برادرزادم خریدیم کوچولو هست

ولی زیاد در مورد نگهداریش نمیدونیم با اینکه کوچولو هست ولی تا صبح هم بهش سبزیجات مخصوصا هویج بدیم میخوره .

ولی ما ساعتی بهش غذا میدیم . یونجه هم نداریم

برای شما چند مدت زنده موند ؟؟

زنداداشم میگه هر صبح با اضطراب از خواب بیدار میشم که نکنه مرده باشه

سلام اسی ما هم یدونه برای برادرزادم خریدیم کوچولو هست ولی زیاد در مورد نگهداریش نمیدونیم با اینکه ک ...

هویج زیاد ندین ضرر داره 

کجا زندگی میکنید؟ یونجه از مزارع بیرون شهر میتونید گیر بیارید غذای خرگوش یونجه خشکه وگرنه زود میمیره 

سبزیجات و میوه و هویج روزی فقط یه تیکه کوچولو باید بدین 

برا اب هم یه ابخوری مخصوص داره 

ادرارش بدبوعه باید تند تند تمیز کنید زیرشو 

تو هوای گرم هم اصلا نمونه هوای خنک دوس داره اگه جایی که هست گرم میشه باید براش یخ تو نایلون بذارید یا یه بطری اب کنید یخ بزنه دربیارید بذارید اگه گرمش شد بره اون اون دراز بکشه 

مراقبت کنید نمیمیره

من دوتا بچه زیر۷سال دارم انواع اقسام حیوون خونگی گرفتم اتفاقا اینجورچیزا به سن و سال بچه برنمی‌گرده اتفاقا بچه هاخعلیم میفهمن این بعضی از خانواده هایشان بدآموزش میدن وله بچه میفهمونن مثلا این خرگوش اسباب بازیته بروبازی کن گرچه همون اول باید به بچه بگه این دوست جدیدته این عضوی از خانواده هست همونقد توحریم خصوصی وحق انتخاب داره این حیوونم داره گاهی یک بچه۴ساله از یک آدم بزرگ هم بیشترمیفهمه مشکل تربچه نیس از فرهنگ اشتباه حیوون داری هست که وقتی میگیرن میگن بیااینم مال تو هربلامیخای سرش بیار