2777
2789
عنوان

سلام بچها خیلی به کمکتون محتاجممم

235 بازدید | 28 پست

فردا تولد شوهرمه بعدش مخاد برای یکی دو ساعت رفیقاشو بیاره خونه منم بدم از مرد رفیق باز میاد میخان بیان نوشیدنی بخورن این حرفا منم بدم میاد ولی دلمم نمیاد دل شوهرم بشکنم بنظرتون بزارم بیان یا نه سه تا پسر مجردن

بیار گلم چه اشکالی داره فقط متاهل بودن با زن و بچه میومد بهتر بود ولی شماخم چندتا از دوستاتو دعوت کن

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیار گلم چه اشکالی داره فقط متاهل بودن با زن و بچه میومد بهتر بود ولی شماخم چندتا از دوستاتو دعوت کن

عزیزم من نمیمونم خونه میخاد من و بزاره جایی یساعت بشینن برن ولب میترسم عادت کنه از الان دلشوره گرفتم خوابم نمیبره

اگر به همسرتون اطمينان داريد خب چ ايرادي داره بزاريد راحت باشن ازاد باشه،عشق تصاحب نيست

گلم بهش اطمینان دارم پسرا هم پسرای خوبی هستن فقط میترسم به رفیق بازی عادت کنه فردا بگه میخام بگم بیان 

عزیزم من نمیمونم خونه میخاد من و بزاره جایی یساعت بشینن برن ولب میترسم عادت کنه از الان دلشوره گرفتم ...

اهان عزیزم نه برای تفریح مشکلی نی منم برای تفریح میخورم وابستگی نمیاره مشروب اگر عرق باشه عادت میکنه

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته

من بودم به خاطر نوشیدنی نمیزاشتم گناههه در هر حال

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد
اهان عزیزم نه برای تفریح مشکلی نی منم برای تفریح میخورم وابستگی نمیاره مشروب اگر عرق باشه عادت میکنه

نه برای اون نمیترسم برای اینکه فردا نیارشون خونم باد وای چیکار کنم تپش قلب گرفتم اول گفتم اشکال نداره الان خوشم نمیاد ک بیات

[QUOTE=197638783]گلم بهش اطمینان دارم پسرا هم پسرای خوبی هستن فقط میترسم به رفیق بازی عادت کنه فردا بگه میخام بگم بیا ...[/QUOTE

خب شما هم با همسرتون صحبت بكنيد و قانعش بكنيد كه من از اينكار خوشم نمياد و فرضا هفته اي يكبار باهاشون وقت بگذرون،،،اگر گارد بگيري مسلما مردا بيشتر لجبازي ميكنن

نه برای اون نمیترسم برای اینکه فردا نیارشون خونم باد وای چیکار کنم تپش قلب گرفتم اول گفتم اشکال ندار ...

نه عزیزم بزار خوش باشه بالاخره مرداهم نیاز دارم به یه روز با دوستاشون گذروندن رو

[QUOTE=197638783]گلم بهش اطمینان دارم پسرا هم پسرای خوبی هستن فقط میترسم به رفیق بازی عادت کنه فردا ...

هفته ای یبار خخ نه هیچ وقت نزاشتم اولین باره میخاد بیارتشون اونم فقط بخاطر تولدش