2777
2789
عنوان

برگشت عشق

309 بازدید | 34 پست

تو دانشگاه اشنا شدیم و نزدیک ۴ سال تو رابطه بودیم.

هر دو عشق اول هم بودیم ،باهم زندگی میکردیم دیوونه وار همدیگه رو دوست داشتیم...

من اون شهر دانشگاه قبول شدم غریب بودم ولی اون همیشه کنارم بود  تو تمام مشکلاتم حامی و پشتم بود. 

رابطه خانواده هامونم خیلی باهم خوب بود مامانش عاشقم بود منم همینطور یعنی اصلا کمبود خانوادمو تو اون شهر حس نمیکردم..

خلاصه خیلی همو دوست داشتیم خیلی...

تا شد ۱ سال پیش که عشقم خیلی تو مشکل افتاده بود

خیلی عصبی بود،مثلا من که اومده بودم شهرم نهایت تلفنمون ۱ ساعت بود. خیلی دعوا میفتادیم خیلی احساس بدی داشتم اصلا سراغمو نمیگرفت همش دوست داشت تنها باشه یا مثلا تلفن رو قطع میکردو.... منم ۵ ماه باهاش ادامه دادم البته تو همین ۵ ماه با اینکه تو فشار بد اقتصادی بود خیلی هوامو داشت ولی خب منو نسبت به خودش سرد کرد ، چاق شده بود و من دایما اون رو مقایسه میکردم با بقیه . این روند ادامه پیدا کرد منم نمیتونستم با این ادم چاق و بی اعصاب و بی پول بسازم ولی دوست داشتیم همو . 

تا شد یه روز که قرار بود بریم بیرون اون نیومد بهونه جور کرد ،سر اون روز بحث ما خیلی بالا گرفت و تصمیم گرفتیم از هم جدا شیم خیلی الکی ولی منم واقعا ازش سرد شده بودمو زنگ زدم به مادرم و هرچی بینمون گذشت رو تعریف کردم مادرمم گفت دیگه اسمشو نباید بیاری و جدا شدیم. من ماه های اول خیلی بیخیال بودم ،مهمونی میرفتم ،با دوستام جمع میشدم،خلاصه اصلا حال خودمو بد نکردم ولی اون داغون شده بود،هر روز پیش دکتر بود و خالش و مامانش همش واسطه میشدن ولی من اصلا دوست نداشتم به اون رابطه برگردم.

یبار بعد ۱ ماه بهش زنگ زدم صداشو‌که شنیدم قلبم به لرزش افتاد ولی خیلی خشک حرف زدم باهاش و ازش تشکر کردم بابت اینکه گذاشت ازادانه زندگی‌کنم ولی اون انگار یه جنازه بود اونم گفت من بهت قول میدم هیچ جا دیگه نه منو ببینی

نه اسمی از من بشنوی و منم گفتم واقعا ممنون میشم.

ولی رفت الان ۱ ساله نه ازش اسمی هست ، نه چیزی،انگار محو شده...

من احساس میکنم هنوز مثل روز اول دوسش دارم،نمیتونم فراموشش کنم ،خودمو همه جوره سرگرم کردم. ولی دلم پیششه. کاش بتونید کمکم کنید ، ممکن هست که برگرده؟؟ واقعا دوستش دارم هر شب به یادشم هیچ کس نمیتونه جاشو برام پر کنه.😭😭😭😭😭

لطفا بگید ایا امکان برگشت وجود داره؟

میشه برگرده؟😔😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت باید برای خودت یکاری کنی

اخه ما چیکار میتونیم برات انجام بدیم

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

مگه دیگه خییییییلی بامعرفت باشه و اونم تازه خودت پیش قدم شی بری سراغش و به حرف دلش گوش بده و یادش بره اتفاقاتو و قبول کنه ... مخصوصا که چندین نفر هم در جریان حال بدش در نبودت و رفتارت بودن احتمال اینکه اگر بخواد هم بقیه نزارن زیاده ... بدبخت رو یه بلایی به سرش آوردی گفته که با خودش عهد کرده که دیگه هیچ وقت نیبینیش و در واقع خیلی هم باهوش بوده و این روز رو میدیده که این حرف رو زده . در واقع تو رو برای همیشه از حتی دیدن و خبر گرفتن از خودش هم محروم کرده چه برسه با بودن در کنار هم !