2777
2789
عنوان

برگشت عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 34 پست
اون تو هر حالت هواتو داشته ولى تو دورانى كه بايد باهاش ميشدى و هواشو داشتى  مقايسش كردى&nb ...

اخه منم داشتم عذاب میکشیدم خب مگه سنمون چقدر بود؟؟تو اون ۵ ماه خیلی سرد شده بود رابطه نسبت به قبل

خیلی عصبی بود منم خب صبرم سر اومده بود ،  

الان با همه این بی احترامی هایی که بهش کردی نشستی تا اون برگرده ؟! جالبه

عزیزم من که هیچ بی احترامی نکردم فقط تصمیم گرفتم ادامه ندیم چون فکر میکردم ما هیچ وقت نمیتونیم بهم برسیم😭

و ادامه دادن به این رابطه اشتباهه😭... ولی خب ادم اشتباه میکنه هیچ کس کامل نیست ....😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه دیگه خییییییلی بامعرفت باشه و اونم تازه خودت پیش قدم شی بری سراغش و به حرف دلش گوش بده و یادش بر ...

من حتی اخرین بار فقط بخاطر اینکه ببینم چرا انقدر عصبیه رفتم پیشش از شهر خودم.ولی نشد ،منم تو خونه داغون شده بودم،خانوادم همش میگفتن چرا انقدر ادامه میدین،من همه کار کردم این رابطه نپاشه،ولی اون تو اون ۵ ماه خودشو رفته رفته از دلم کند،منم سرد شده بودم وگرنه ما ۴ سال برای هم زحمت کشیدیم زندگی کردیم باهم .

ولی فکر میکردم که از دلم کندمش😔

۵ ماه بعد از کات فهمیدم من دلمو پیشش جا گذاشتم😔

واقعا عاشقشی؟  خب اگه عاشقشی وقتی توی بحران بود نباید ولش میکردی  ممکنه برگرده ولی رابطه ...

۱ بار به بهونه یه وسیله بهش پیام دادم  اونم با احترام جواب داد ولی سرد انگار غریبه ایم ،من اوایل تا ۵،۶ ماه از همه جا بلاکش کرده بودم تا نه صداشو بشنوم نه عکساشو ببینم اونم خیلی پیگیر بود همش زنگ میزد پیام میداد به مدت ۱ ماه....

ولی چند وقت پیش از بلاک درش اوردم و بهش پیام دادم 

اونم دیگه نه بم پیام داد نه زنگ زد حتی شمارشم عوض کرد.😣😔

واقعا عاشقشی؟  خب اگه عاشقشی وقتی توی بحران بود نباید ولش میکردی  ممکنه برگرده ولی رابطه ...

۱ بار به بهونه یه وسیله بهش پیام دادم  اونم با احترام جواب داد ولی سرد انگار غریبه ایم ،من اوایل تا ۵،۶ ماه از همه جا بلاکش کرده بودم تا نه صداشو بشنوم نه عکساشو ببینم اونم خیلی پیگیر بود همش زنگ میزد پیام میداد به مدت ۱ ماه....

ولی چند وقت پیش از بلاک درش اوردم و بهش پیام دادم 

اونم دیگه نه بم پیام داد نه زنگ زد حتی شمارشم عوض کرد.😣😔

اخه منم داشتم عذاب میکشیدم خب مگه سنمون چقدر بود؟؟تو اون ۵ ماه خیلی سرد شده بود رابطه نسبت به قبل & ...

خب همه تو زندگيشون ي دوران سختى دارن شايد دوران اون زمانى بود كه هواشو نداشتى 

و واقعا خيلى كار بدى كردى اون همه موقع كمك كرد ولى تو كنارش نبودى تو دوران بد حتما دلش خيلى شكسته

وقتى كات ميكردين چيا گف ؟ گف برو ؟ ناراحت نشد؟ 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
خب همه تو زندگيشون ي دوران سختى دارن شايد دوران اون زمانى بود كه هواشو نداشتى  و واقعا خيلى كا ...

گفت تو همه زندگیمی پشتمو خالی نکن، همچی درست میشه ،خانواده دوم منی، ولی من فرصت حرف زدن بهش ندادم از همه جا بلاکش کردم،چند مدت بعد از اطرافیانش شنیدم گوشه گیر شده و همش پیش دکتره، بهم گفت چون دوست دارم مزاحمت نمیشم دیگه سر راهت سبز نمیشم ولی وقتی اینارو داشت میگف مثل بید میلرزید صداش.😞😞😞

من اون موقع نمیفهمیدم الان ۱ سالی شده که از هم دوریم و منم حس میکنم به اندازه اون دارم داغون میشم ولی ظاهرمو حفظ کردم پیش همه و ولی دیگه بریدم😔

من تازه فرقشو با بقیه فهمیدم....

حیف که دیگه نمیتونم برش گردونم😭

گفت تو همه زندگیمی پشتمو خالی نکن، همچی درست میشه ،خانواده دوم منی، ولی من فرصت حرف زدن بهش ندادم از ...

دلم براى پسره سوخت🥺

الان خوبه وضعيتش يا همون جوره؟ 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
دلم براى پسره سوخت🥺 الان خوبه وضعيتش يا همون جوره؟ 

هیچ خبری ازش ندارم😞

هیچی فقط چند مدت پیش یکی از دوستام گفت که رفت برای زندگی تهران 

من چیکار کنم بدون اون

تنها شدم 😔

پشت منم خالی شد...

پسرایی که الان میبینم نمیتونم مقایسه کنم باهاش اون یه انسان بود . بی منت منو دوست داشت و جز دوست داشتن هیچ انتظاری از من نداشت .

من عاشقش بودم ولی فکر میکردم دل کندن اسونه😔

مثلا یه خونه نقلی گرفته بودیم باهم، اون کل خونه رو خودش برام چید وسایل ها رو خودش اورد تو خونمون  روزای رویایی داشتیم. کاش مقلوب عصبانیت نمیشدیم😭