2777
2789

رعایت بهداشتش خیلی سخته و ریسکیه عزیزم، من بهترین مارک رو هم گرفتم و با وجود رعایت جزییات دوبار چشمام عفونت کرد، دفعه دوم که دکتر حسابی دعوام کرد دیگه دور لنزو خط کشیدم، عینک خیلی بهتره

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من۵ساله استفاده میکنم اگه ازلحاظ مالی مشکلی نداری برودکترخوب وبگولنز ساخت کشورکره بهت بده نه چین..

چین ۲ماه۱باربایدعوض کنی کره۷سال میره..۳جفت هم هست..آب لنزهم من رنیوعالیه

رعایت بهداشتش خیلی سخته و ریسکیه عزیزم، من بهترین مارک رو هم گرفتم و با وجود رعایت جزییات دوبار چشما ...

عزیزم باعمل میذارن داخل چشم چطوری هست دوستمم میخواست جای عینک لنز بذاره

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة

من ۱۰ سال بیشتره صبح تا شب میزارم خیلی وقتام باهاش میخوابم خداروهزار بار شکر تا الان عفونت هم نداشتم نه ترس داره نه ریسک ، بهداشتو رعایت کن ، لنز بااکسیژن رسانی بالا بگیر

عزیزم باعمل میذارن داخل چشم چطوری هست دوستمم میخواست جای عینک لنز بذاره

نه عزیزم، خودت هرروز باید کلی دستاتو ضدعفونی کنی و با دردسر بذاری داخل چشمت، موقع خوابم دربیاری و بذاری تومایع لنز، اگرمدلی هست که با عمل هم میذارن من اطلاع ندارم

نه عزیزم من ساخت کره هستش ۲ساله دارم..پارسال گرفتم۸۰۰تومن حرف نداره..۳جفتم هست تا۷سال تاریخ داره

منم آخرین بار کره ای گرفتم، از من میشنوید ریسک نکنید  بازم خودتون صلاح میدونید

نه عزیزم، خودت هرروز باید کلی دستاتو ضدعفونی کنی و با دردسر بذاری داخل چشمت، موقع خوابم دربیاری و بذ ...

آخه دوستم میگه جای عینک عمل میکنه دیگه عینک نمییزنه

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة
آخه دوستم میگه جای عینک عمل میکنه دیگه عینک نمییزنه

آهان خب اون عمل لیزیکه دیگه! به لنز ربطی نداره که، اما هرکسی نمیتونه عمل کنه، بهتره یک مدت چشمات نمره ش ثابت مونده باشه، بعد عمل هم فشارهای زیاد نباید به خودت بیاری مثلا زایمان طبیعی ریسک بازگشتو زیاد میکنه، از شایع ترین عوارضش هم خشکی چشمه