2777
2789

من رشته ام تجربی بوده سال 92دیپلم گرفتم سال اینده میخام کنکور بدم روانشناسی بخونم ولی چون رشته ام تجربیه وروانشناسی جزو رشته انسانی هس الان باید چ کتابهایی رو بیشتر بخونم تارتبه خوب بیارم تومشهد قبول بشم چون خودم متاهلم و2تابجه دارم همسرم فقط مشهد اجازه میده 

سلام عشقها خوبین واسه سلامتی وعاقبت بخیری هممون جمیعا یه صلوات بلند.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... راستی منو بیگناهم اینقد تعلیق نکنین بخدا پول ندارم خط جدید بخرم...ناموسا نکنین اینکارو  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چون معدل نهایی وپیش ام کمه مجبورم باکنکور برم وخوب بخونم تا بتونم قبول بشم چ کتابهایی واس روانشناسی باید قورت داد

سلام عشقها خوبین واسه سلامتی وعاقبت بخیری هممون جمیعا یه صلوات بلند.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... راستی منو بیگناهم اینقد تعلیق نکنین بخدا پول ندارم خط جدید بخرم...ناموسا نکنین اینکارو  
منم چون معدل نهایی وپیش ام کمه مجبورم باکنکور برم وخوب بخونم تا بتونم قبول بشم چ کتابهایی واس روانشن ...

شما رتبت خوب باشه راحت میتونی قبول بشی هرچیزی که دوس داری اگرم میتونی دانشگاها و موسسه های غیر انتفاعی بری که اونام خوبن 

منم معدلم کم بود ۱۵ بود فک کنم ولی قبول شدم

🙂💔
شما رتبت خوب باشه راحت میتونی قبول بشی هرچیزی که دوس داری اگرم میتونی دانشگاها و موسسه های غیر انتفا ...

عزیزم چ درسی رو بیشتر زدی توکنکور واسه رتبه خوب. حقوق هم میشه قبول شد؟ 

من باسوابق قبول شدم  کنکورم بد نبود اما خیلی خوبم نبود جوری نبود که مشهد قبول شم

کدوم دانشگاهی شما

عزیزم چ درسی رو بیشتر زدی توکنکور واسه رتبه خوب. حقوق هم میشه قبول شد؟ 

نه حقوق برا رشته انسانیه باید کنکور انسانی بدید ولی با سوابق میشه حقوق قبول شد 

برا روانشناسی فک کنم دروس عمومی باید درصدش بالاتر باشع

🙂💔
نه حقوق برا رشته انسانیه باید کنکور انسانی بدید ولی با سوابق میشه حقوق قبول شد  برا روانشناسی ...

ببخشید با سوابق یعنی من مثلا کنکور میدم برا روانشناسی ولی بعد برای انتخاب رشته میتونم حقوق وروانشناسی بزنم بعد اونا خودشون از سوابق تحصیلیم خوب باشه حقوق زدم قبول کنن یان

ببخشید با سوابق یعنی من مثلا کنکور میدم برا روانشناسی ولی بعد برای انتخاب رشته میتونم حقوق وروانشناس ...

نه سوابق تحصیلی با معدله بدون ازمون

مثل کنکور که بعد اعلام نتایج دفترچه انتخاب رشته میدن و میری هرچیو میخوای انتخاب میکنی 

واسه سوابق تحصیلی یه دفترچه میدن مثل کنکور (بامعدل۱۰هم میشه انتخاب رشته کرد و قبول شد)بیشتر غیر انتفاعی و پیام نوره معدل میخوادو اطلاعات شناسنامه و اینا هزینه ام داره و همین دیگه

اطلاعات دقیق ترو میتونید از گوگل بگیرید🤗

🙂💔
نه سوابق تحصیلی با معدله بدون ازمون مثل کنکور که بعد اعلام نتایج دفترچه انتخاب رشته میدن و میری هرچ ...

سپاس گلم😘😘😘