منم مثل خودت هم تنبلی هم اضافه وزن تا ورزش نکنی و وزن کم نکنی باردار شدنت خیلی خیلی سخته بسم اللله بگو و شروع کن و اصلا شکر و فست فود غذاهای سرد نخورد هم خودت هم شوهرت و تقویت کن مخصوصا توی دوران و قاعدگی و قبل تخمک گذاری گرده نخل ژل رویال گرده گل و چیزای گرم و مقوی بخور و کله پاچه یا آب قلم واسه اینکه باردار شدی احتمال سقط کم شه بخور و تخم غاز و بوقلمون تخم مرغ محلی قبل تخمک گذاری واسه تقویت تخمدان بخور گوشت جوجه خروس محلی بخور بلدرچين خیلی خوبه قبل ورزش کردن یه فنجون قهوه بخور و هوازی کار کن و تخم خرفه بریز توی آب بخور بین ورزش واسه تقویت تخمدان عالیه و ورزش ورزش ورزش واسه بهتر شدن تنبلی و کاهش وزن مطمعن باش نتیجه میگیری من 20 کیلو کاهش وزن داشتم و باشگاه میرم هوازی و ایروبیک کار میکنم دارچین و چای سبز لیمو هم روزی سه لیوان واسه کاهش وزن قرص ویتامین هم یادت نره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اي جان ان شاءلله كه همين ماه باردار ميشي عزيزم واقعاً ممنونم از راهنمايي كاملت ...
اگه تل داری ای دیت و بده راحت تر در ارتباط باشیم آره ورزش واسه تنبلی حتمیه یه مدت فقط نشسته بودم خودم و داغون کرده بودم ولی یهو بلند شدم و با اراده قوی شروع کردم و هدفمم فقط بچه بود
بس قرص هورمونی خورده بودم باد کرده بودم و داعم گریه و استرس بدترین چیز واسه بارداری استرس و ناراحتیه آهنگ غمگین اصلا اصلا گوش نده فقط شاد فیلم غمگین نبین کلا چیزای غمگین و حذف کن فقط شاد باور کن خیلی تاثیر داره اینا تجربه های دوسال من