2789
عنوان

كلوميفن

165 بازدید | 18 پست

سلام خانوما كسي بوده با قرص كلوميفن همون ماه باردار شده باشه ؟؟؟؟

البته من تقريباً هرروز اينوفوليك هم ميخوردم تو دوران پريودي و قبلش 

تنبلي تخمدان دارم و اضافه وزن هم دارم

منم مثل خودت هم تنبلی هم اضافه وزن تا ورزش نکنی و وزن کم نکنی باردار شدنت خیلی خیلی سخته بسم اللله بگو و شروع کن و اصلا شکر و فست فود غذاهای سرد نخورد هم خودت هم شوهرت و تقویت کن مخصوصا توی دوران و قاعدگی و قبل تخمک گذاری گرده نخل ژل رویال گرده گل و چیزای گرم و مقوی بخور و کله پاچه یا آب قلم واسه اینکه باردار شدی احتمال سقط کم شه بخور و تخم غاز و بوقلمون تخم مرغ محلی قبل تخمک گذاری واسه تقویت تخمدان بخور گوشت جوجه خروس محلی بخور بلدرچين  خیلی خوبه قبل ورزش کردن یه فنجون قهوه بخور و هوازی کار کن و تخم خرفه بریز توی آب بخور بین ورزش واسه تقویت تخمدان عالیه و ورزش ورزش ورزش واسه بهتر شدن تنبلی و کاهش وزن  مطمعن باش نتیجه میگیری من 20 کیلو کاهش وزن داشتم و باشگاه میرم هوازی و  ایروبیک کار میکنم  دارچین و چای سبز لیمو هم روزی سه لیوان واسه کاهش وزن  قرص ویتامین هم یادت نره 

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
منم مثل خودت هم تنبلی هم اضافه وزن تا ورزش نکنی و وزن کم نکنی باردار شدنت خیلی خیلی سخته بسم اللله ب ...

واي عزيزم مرسي چقد خوب راهنماييم كرديد

شما باردار شديد ؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واي عزيزم مرسي چقد خوب راهنماييم كرديد شما باردار شديد ؟؟؟؟

نه هنوز ولی اطمینان دارم به زودی میشم چون واقعا دارم همه تلاشم و میکنم واسه ماه بعد آمپول اچ سی جی دارم  این ماه نشد ماه بعد احتمالش خیلی بالاست 

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
نه هنوز ولی اطمینان دارم به زودی میشم چون واقعا دارم همه تلاشم و میکنم واسه ماه بعد آمپول اچ سی جی د ...

اي جان 

ان شاءلله كه همين ماه باردار ميشي عزيزم 

واقعاً ممنونم از راهنمايي كاملت 

من ٨١ كيلو هستم قدمم ١٦٥ 

شروع كردم رژيم از ليمومي گرفتم 

ولي شنيدم همه ميگن بايد ورزش كني

اي جان  ان شاءلله كه همين ماه باردار ميشي عزيزم  واقعاً ممنونم از راهنمايي كاملت  ...

اگه تل داری ای دیت و بده راحت تر در ارتباط باشیم  آره ورزش واسه تنبلی حتمیه یه مدت فقط نشسته بودم خودم و داغون کرده بودم ولی یهو بلند شدم و با اراده قوی شروع کردم و هدفمم فقط بچه بود 

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  

بس قرص هورمونی خورده بودم باد کرده بودم و داعم گریه و استرس  بدترین چیز واسه بارداری استرس و ناراحتیه آهنگ غمگین اصلا اصلا گوش نده فقط شاد فیلم غمگین نبین کلا چیزای غمگین و حذف کن فقط شاد  باور کن خیلی تاثیر داره اینا تجربه های دوسال من 

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
بس قرص هورمونی خورده بودم باد کرده بودم و داعم گریه و استرس  بدترین چیز واسه بارداری استرس و نا ...

واي اره الان يه مدته همش روحيم خرابه 

اصلاً حوصله ندارم