2777
2789
عنوان

توروخدا جواب بدید

114 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من نمیدونم چرا از بیهوشی‌میترسم ی ماه دیگ عمل دارم از الان استرس دارم بهش فکر میکنم ضربان قلبم میره بالا اصلا نمیتونم تصور کنم که بیهوش میشم بعدش چی میشه.

همش افکارم منفی مرگ و ...میاد سراغم دارم دیوونه میشم اصلا بینی مو دوست ندارم اما از ترس هی دارم کنسل میکنم کسی بوده مثل من تجربه اش داشته باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس چیزی نیست

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

رفتی بگو من حساسم .تو خانواده کسی بوده حساسیت داده میترسم ...خودشون میفهمم چیکار کنم.منم.میترسیدم موقع عمل اونقدر دکتر بیهوشی رو ترسوندم ...تا من و میبینه اون روز و یادآوری میکنه

عزیزم تا به هوشی که به هوشی وقتیم بی هوش شدی که دیگه نمی فهمی از چی ترسیدی ؟مرگم همینه 

تا زنده ای که زنده ای 

وقتی هم مردیم که نیستیم بفهمیم مردیم پس از چی می ترسی اگرم مرده باشی و بفهمی مردی پس چون فهم و شعور داری پس باز زنده ای 

خلاصه با همین منطق برو جلو ان شا ا... عملت به خیر و خوشی 

دماغتم مبارک 😂😍😘

نترس همین استرس خدایی نکرده میزن از جا دیگ صداش درمیاد

انقدر دور و برم شنیدم میگن فلانی مرد یا رفت کما 

میگن مشکل داشت خودش نمیدونست واقعا دارم دیونه میشم😭

وای من دقیقا اینجوری بودم،خیلی استرس داشتم ۴ کیلو وزن کم کردم،روز قبل عمل رفتم که کنسل کنم یه بنده خ ...

انقدر دور و برم شنیدم میگن فلانی مرد یا رفت کما 

میگن مشکل داشت خودش نمیدونست واقعا دارم دیونه میشم😭

انقدر دور و برم شنیدم میگن فلانی مرد یا رفت کما  میگن مشکل داشت خودش نمیدونست واقعا دارم دیونه ...

دقیقا من هم اینجوری بودم احساس میکردم بیهوش بشم دیگه عمرا به هوش نمیام،عزیزم اگه دکترتون خوبه بهش اعتماد کن