2777
2789
عنوان

کسی هس مث من...

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 47 پست
حتما عزیزم این تاپیک که لینکشو فرستادم خیلی خوبه😍منم التماس دعا دارم ❤⚘😍⚘همه چی درست میشه

دعام کن عزیزم...میترسم ناشکری کننم. خدایا شکرت ت ت

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
داری باز به اولی فکر میکنی. باید یه کم بخودت فرصت میدادی...

اصلا الانم ازش متنفرم فقط هفته پیش شنبه خواب دیدم بابام منو داره به زور میده بهش منم گریه میکردم که شوهرمو دوس دارم اینو نمیخوام از اون موقع فهمیدم چه اتفاق هایی افتاده زندگیم رو هواس ...

اصلا دوسش ندارم ازدواج کرده الان چون تو پارک دیدمش براش ارزوی خوشبختی هم میکنم 

ولی هر وقت خوابشو ببینم یه اتفاق بد برام میفته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا الانم ازش متنفرم فقط هفته پیش شنبه خواب دیدم بابام منو داره به زور میده بهش منم گریه میکردم که ...

ههنوز تو ضمیر ناخودآگاهت حضور داره.شاید خودت یجوری دودلی

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍