2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایرانی فقط الکترواستیل

کمترین بازگشتو ب کارخونه داشته واسه تعمیر کمترین نارضایتی 

درکل از بیست سی سال پیش تا همین الان هرکی داشته راضی بوده😅

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
ایرانی فقط الکترواستیل کمترین بازگشتو ب کارخونه داشته واسه تعمیر کمترین نارضایتی  درکل از بیس ...

خدا خیرت بده یخچال الانم الکترو استیله هر روز خرابه هر روز آشغالترین یخچاله شایدم شانس من بوده چون ابجیم داره میگه خوبه

خدا خیرت بده یخچال الانم الکترو استیله هر روز خرابه هر روز آشغالترین یخچاله شایدم شانس من بوده چون ا ...

نمیدونم سمت ما هرکی ایرانی داره همههه الکترو استیل گرفتن همه هم راضی!!! خودمم خیلی راضیم

مادرشوهر خواهر شوهر داییم حتی مادربزرگم همه الکترواستیلن مامان خودم تو این ۱۵ سال فقط ی بار خراب شده خودمم ک تازه گرفتم ن صدا داره ن هیچی بنظرم خیلی خوبه

چیبگم 🤷🏻‍♀️

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
نمیدونم سمت ما هرکی ایرانی داره همههه الکترو استیل گرفتن همه هم راضی!!! خودمم خیلی راضیم مادرشوهر خ ...

واسه منم اویل خوب بود بعد ۲سال خودشو نشون داد همش خراب میشه

واسه منم اویل خوب بود بعد ۲سال خودشو نشون داد همش خراب میشه

شانست بد بوده🤦🏻‍♀️