2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته ای یک میلیون ؟بعد میمونین برا نون؟😲

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

من در آمد ماهانه خودم ۲ میلیاردها

و همسرم ۱۲ میلیارد

خدا رو‌شکر دستمون به دهنمون می رسه

یه بخور نمیری هست

پس انداز  خونه طلا زمبن ماشین موتور دوچرخه هم نداریم

خدایا🥰❤🥰منو با مهربونی بغل کن

والاه من آدم مجرد. .   ماهی سه تومن اینا در میارم کم میارم به همه چی نمیتونم برسم.... جدا هم زندگی نمیکنما.  بگم خرج خونمو میدم .    ولی واقعا سه چهار تومن هیچیه ...خوشبحالتون چطور راضی هستین با این در آمد ها   

خب الان خط فقر 15 میلیونه و ما هم زیر خط فقریم خواهرم!!!!!😁😃😃

پس با این حساب من دو سه خط پایینتر از خط فقرم 

حدود ۵درآمدون هست،شغل آزاد البته. 

ولی زندگیمون سخت نیست دوتا بچه کوچیک داریم،خدارو شکر خونه مال خودمونه و شیرازیم

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
شوهر من هفتگی پول میگیره.هفته ای یک تومن .به وسط هفته  رسیده پول نون هم میمونیم.از زندگیم و شوه ...

میشه ماهی۴تمن مام تقریبا اینقده اما شوهرم بلده پی انداز کنع حساب کتاب دست اونه

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم

در امد پدر و مادرم خوبه حتی عالیع 

ولی همیشه پدرم میگه پول مهم نیست 

شخصیت ما ،ما را پولدار میسازد 

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن
درامد جفتمون تقریبا 15هست خداروشکر خوبه پس اندازمم دارم

کجا کار می کنین شما اینقدر حقوقتون خوبه آدرس بده بیایم

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.