2777
2789
با برنامه خرج میکنین؟

خواهر..ماهی یک و نیم قسط داریم.هفتگی یه کم شوهرم برای قسط کنار میزاره.هفته ای صد و پنجاه پول مای بیبی و شیر خشک بچه.ماشین هم که خودش دنیای هزینه دارخسته شدم دیگ

شوهر من هفتگی پول میگیره.هفته ای یک تومن .به وسط هفته  رسیده پول نون هم میمونیم.از زندگیم و شوه ...

مدیریت اقتصادی جفتتون ضعیفه..روزی 140تقریبا..فک نمیکنم خیلی سخت بشه مدیریت کرد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وااااای چی میشنوم با 4 تومن چطور پس انداز میکنید تو رو خدا ب منم یاد بدید 

من شوهرم شغلش ازاده معمولا 12 تا 15 تومن در ماه درمیاره ولی اصلا نمیتونیم پس انداز کنیم قسط هم زیاد داریم 

البته اینم بگم شغلش یه طوریه ک ممکنه یک ماه خیلی کمتر باشه درامدش 

با ماهی ۳۰چطور مستاجرین وام بگیرین

وام بیچارمون کرد از بس که ریسکای بزرگ‌تو زندگی کردیم و به بن بست خوردیم

💔من دختر روز ای تنهایی باهرعذاب تازه جنگیدم از غصه فردا نگو بامن که روز ای بدتراینم دیدم💔
ماهی میشه ۴تومن زیاد نیستا

با برنامه ریزی خرج کن عزیزم .بازم همین که هر هفته پول دستتون میاد خیلی خوبه .من همه دردم اینه که پول ثابتی دستم نمیاد که بتونم برنامه ریزی کنم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
وااااای چی میشنوم با 4 تومن چطور پس انداز میکنید تو رو خدا ب منم یاد بدید  من شوهرم شغلش ازاده ...

بازاریه؟

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
با برنامه ریزی خرج کن عزیزم .بازم همین که هر هفته پول دستتون میاد خیلی خوبه .من همه دردم اینه که پول ...

عزیزم اشتباه ریپ زدی من نیستم اره باید با برنامه خرج کرد پول ثابت اومدن هم خیلی خوبه

والاه من آدم مجرد. .   ماهی سه تومن اینا در میارم کم میارم به همه چی نمیتونم برسم.... جدا هم زن ...

همین بخدا من نمیدونم بعضیا شام و نهار چی میخورن که با ۴ تومن میگن خوبیم کم نمیاریم

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
پس با این حساب من دو سه خط پایینتر از خط فقرم  حدود ۵درآمدون هست،شغل آزاد البته.  ولی زن ...

خداروهزار مرتبه شکر که راضی هستین و زندگی خوبی دارین

درآمد نامزد من ماهی تقریبا 10هست و خودمم حدود 5 ولی به آخر ماه نمیرسیم هرچند اینجا واقعا همه چیز گرونه و وسط گردنه است ولی فکرکنم خریدای عروسی مون تموم بشه و بریم خونه خودمون حقوقمون زیاد باشه و بشه پس انداز کرد الانکه فقط خرج قسط و خرید عروسی و جهیزیه میشه

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜