2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وام بیچارمون کرد از بس که ریسکای بزرگ‌تو زندگی کردیم و به بن بست خوردیم

اره ماهم وام زیاد گرفتیم و بدهی بالا اوردیم قبلا 

ولی حالا بدهی ها تموم شده خداروشکر 

الان خیلی دلم میخواد مدیریت کنم بعد قسطا پس انداز کنم 

ماهی 8 تومن قسط میدیم 

چجوری آخه عزیزم..... من مجردم کم میارم واقعا بلد نیستم اداره ی زندگی مالی. رو 

شاید من اگر وضعیت زندگیم تو خونه ی پدریم بگم باورتون نشه

تمام لباس ها برند، مسافرت اروپا، خونه بهترین نقطه ی شمرون

شوهرم ولی یه پسر خیلی ساده که داره درس میخونه و الان توی خونه ی ۶۸ متری ۲۵ سال ساخت اجاره ای دارم زندگی میکنم 

ولی احساس خوشبختی میکنم

چون شوهرم مرد خوبیه

و معتقدم خدا روزی مورچه های توی بیابون رو هم میرسونه...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
چجوری آخه عزیزم..... من مجردم کم میارم واقعا بلد نیستم اداره ی زندگی مالی. رو 

4و نیم حقوقشه یه تومن میده به من 500 قسط 

500 خرج بچه یک و نیم خرج خونه 500 هم برای کارهای پیش پا افتاده ک برا اونم برانامه ریزی میکنیم

حالا سر ماه از خرج خونه و پسرم اضافه ک میمونه اونو پس انداز میکنیم

و اون ماهی یک تومنی ک به من میده هم قرعه ثبت نام کردم پولشو پس انداز کردم

هرکی میاد تاپیک و خودشم میدونه ک میخواد ساز مخالف بزنه لطفا نیاد با احترام

ایشون اومده اینجا میگه از زندگیش ناراحته بخاطر پول کم بهد ی عده میاین درامدای فلان قدریتون و میگین ک چی بشاه خوب خوشبحااااااالتون:/ استارتر غصه نخور نصف بیشتر مردم همین مملکت حقوقشون همینه یا شایدم کمتر بیشتریام همین حس تو رو دارن ولی چ میشه کرد

عزیزم اشتباه ریپ زدی من نیستم اره باید با برنامه خرج کرد پول ثابت اومدن هم خیلی خوبه

عه آره ببخشید منظورم اسی بود 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
درسته زیاد نیست ولی اونقدهم کم نیست ک واسه نون وسط هفته بمونن

نه خیلی کم میگم ما با ۴۵۰۰ بازم بعضی مواقع کم میاریم با اینکه دونفریم حالا اگه یه بچه پوشکی هم باشه یا خرج دوا دکتر که دگه بماند به ۱۰ برج هم نمی رسه

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.