2777
2789
من حاضرنیسم یک اپسیلون سختی بخودم بزارم نمیدونم چرا

خب عزیزم فک کردی زندگیای الان چرا سختتر شده.چون ب بچه هامون قناعت و درست مصرف کردن یاد ندادیم..قدیم مجبور بودن کهنه بزارن...یا مثلا طرف نون خوردن نداره باید حتما ظاهرخونش و لوازم و فرش و مبلش بروز باشه حتی با قسط..خرجها و مصرف گرایی چندین برابر شده..ماهانه کلی پول اینترنت و خیلی چیزهایی ک ابدا ب چشم نمیاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدایی ؟  وای من همش پلو و ...  اشناهامون دور ورمونن همش خونه همیم  خونه ما خیلی بی ...

دور و بری هامون هم مثل خودمونن🤦

اگر بخوایم بیشتر خرج کنیم نمیشه رفت آمد کرد باید تنها بشینیم تو خونمون

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
من نامزدم فعلا اما هر وقت میام نی نی سایت و این تاپیکای درآمد رو  می بینم خوف می کنم یعنی واقعا ...

ن عزیزم اینجور فکرت نکن توکل بر خدا من دوساله ازدواج کردم 21سالمه با اینکه فقط شوهرم می‌ره سرکار خونه رو مدیریت میکنم سخت نیس اگه به خودت سخت بگیری اونجوری که بخوای پیش نمیره

خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸
اره عزیزم  ای کاش این پول یک جا میومد دستمون  چون خورده خورده س واقعا هیچ پس اندازی ندار ...

چیکارس تو بازار شوهر من اهن فروشه تو اهن مکان تهران

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
انشالله عزیزم توکل کن به خدا

کنکورم رو داغون دادم  ولی امید دارم 😍

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   
شوهرم منم انبار ضایعات داره

شوووخی تهرانین؟

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم