2777
2789
من در آمد ماهانه خودم ۲ میلیاردها و همسرم ۱۲ میلیارد خدا رو‌شکر دستمون به دهنمون می رسه یه بخور ن ...

منظورت میلیون هست؟

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
عزیزم میشه در رابطه با شغلتون به سوالم جواب بدین؟ چند سال دانشگاه خوندین؟ حقوقتون چقدر هست ؟ اگه د ...

4سال هست.حقوق ب نسبت سابقه کار افزایش پیدامیکنه

بازارکار چندسال پیش ک من استخدام شدم خیلی بهتربود

من دولتی خوندم وسریع جذب شدم

🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزیزم ۵۰ تومن که نونم نمیشه خورد تا آخر برج

عزیزم اگه من تونستم شماهم میتونی دارم قسم میخرم من با این 50تومن یکماه بردم ببین هرکسی نمیتونه تحمل کنه درست ولی این مردای بدبختمون اگه جلشون ناله کنیم بدتر میشن دستشون دیگه به کار نمیره من یه اخلاقی دارم امید میدم بهش میگم ممنون عزیزم که داری کار می‌کنی که زندگیمون عوض بشه مرسی که هستی تو میتونی من بهت افتخار میکنم به قول خودش میگه هر بار بهم میگی بهت افتخار میکنم روحیم عوض میشه 

خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸
خوب لازم نیس همشو یکدفعه درست کنید من میام گوشت رو تو هر پلاستیکی 5تا قطعه بزرگ میزارم مثلاً من گوشت ...

من بستهام واقعت بزرگن 15عدد

راس میگی باید کوچکشون کنم

شوهرمنم همه چی میخوره خدایی،، دسته خودم زیاده ،

🖤

مهمون داریم هفته ای دو بار ولی با آبگوشت و دوپیازه آلو و سالاد الویه ردشون میکنیم🤣 البته بعضی وقته ...

خدایی ؟ 

وای من همش پلو و ... 

اشناهامون دور ورمونن همش خونه همیم 

خونه ما خیلی بیشتر میان شوهرم خیلی مهمون پذیره و البته خودم دو روز ک یکی نیاد پیشم یه طوریم 

مهمونی هم ک میریم حتما شیرینی و میوه رو میخریم

دروغ چرا میگین

نه پس دارم جدی میگم

اگه ماهی ۱۴ میلیارد داشتم مرض داشتم نرم دور دنیا بگردم

۸۰ درصد ایران داریم با بخور و نمیر زندگی می کنیم

از خیلی لذت های زندگی چشم پوشی می کنم که بتونیم حقوقمون رو به سر ماه برسونیم

خدایا🥰❤🥰منو با مهربونی بغل کن

من نامزدم فعلا اما هر وقت میام نی نی سایت و این تاپیکای درآمد رو  می بینم خوف می کنم یعنی واقعا زندگی 2 نفر انقدر هزینه داره که میگین ده تومن و حتی بیست تومن کفاف یه زندگی متوسط رو نمی کنه؟؟؟ خدا به داد برسه پس. ما هر دو شاغلیم و من فکر می کردم خیلی راحت از پس زندگی بربیایم و پس انداز کنیم اما انگار سخت تر از چیزی بوده که من فکر می کردم. اما در کل به نظرم سبک زندگی هرکسی با اون یکی فرق داره اینم خیلی تاثیر داره تو میزان هزینه ها

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
4سال هست.حقوق ب نسبت سابقه کار افزایش پیدامیکنه بازارکار چندسال پیش ک من استخدام شدم خیلی بهتربود ...

ممنون گلم 

لطفا برام دعا کنین یه رشته خوب قبول بشم

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   
من بستهام واقعت بزرگن 15عدد راس میگی باید کوچکشون کنم شوهرمنم همه چی میخوره خدایی،، دسته خودم زیاد ...

الان شما مثلاً غذای ظهر که زیاد بیاد میخورین ولی منو شوهرم دیگه غذای ظهر و نمیخورم بخاطر همین کم درست میکنم بخدا بعضی موقع ها یه کاسه کوچولو اضافه هم میاد دوست ندارم غذا بمونه 

خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸