2777
2789
از خونه بابا بیا بیرون ببینم بازم احساس خوشبختی می کنی

من دو ساله که از خونه ی بابا اومدم بیرون

و اصلا و ابدا ازشون کمک مالی نمیگیرم

و راضیم الحمدلله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چاره ای نداره نباید نا امیدش کرد..باید مدیریت کرد

خودمم وضعم همینه 

هر چقدر هم امیدوار باشیم ولی پول نیست که نیست

افسرده و داغون😫

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
خب ب منم میشه،یاد بدی من گوشت کیلویی 100 میخرم 5کیلو میشه برای یک ماهو نیمم

ماهم همینطوریم مصرف گوشت مرغ میوه زیادی داریم موندم چطور مدیریت میکنن

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
بحث ناامیدی نیس درسته مجبوره، ولی میگم ازخیلی چیزاباید زد تا بشه سر کرد

من بجای این خانوم باشم مای بیبی استفاده نمیکنم مثلا..بهرحال میگزره..درسته سخته ولی باید ساخت نباید ناامید شد

خوزستان خب من نرس جراح هستم بیمارستانم همسرمم توی یه شرکت تولیدی خیلیم زیاد نیستا مگ سمت شماها چ ...

عزیزم میشه در رابطه با شغلتون به سوالم جواب بدین؟

چند سال دانشگاه خوندین؟

حقوقتون چقدر هست ؟ اگه دوست داشتین بگین 

بازار کارش چطوره ؟

چون خودم میخوام انتخاب رشته کنم پرسیدم ازتون 

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   
دروغ چرا میگین

توهم زدن فکرکردن مردم اسکولن اخه یکی نیس بگع بااین حقوقت الان بایدجزایرماداگاسکار باششی افتاب بگیری ن اینکه وقتت اینجاتلف کنی😂😂😂😂

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
تو رو خدا ببخشید شما ک میگید مسکلی ندارید با حقوق کم  در ماه چند بار مهمون دارید ؟  وای ...

مهمون داریم هفته ای دو بار ولی با آبگوشت و دوپیازه آلو و سالاد الویه ردشون میکنیم🤣

البته بعضی وقتها هم زرشک پلو با مرغ،چلو کباب و جوج می‌زنیم 

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
خب ب منم میشه،یاد بدی من گوشت کیلویی 100 میخرم 5کیلو میشه برای یک ماهو نیمم

خوب لازم نیس همشو یکدفعه درست کنید من میام گوشت رو تو هر پلاستیکی 5تا قطعه بزرگ میزارم مثلاً من گوشت دو کیلو میگیرم تا ده دفعه درست میکنم چون من شوهرمو جوری عادت دادم هرچی درست کردم میخوره نمیگه این چیه اون چیه 

خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸
خیلی چیزا میشه حتی اگه هرچیزی تو خونت کم باشه 

نه عزیزم ۵۰ تومن که نونم نمیشه خورد تا آخر برج

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.