2777
2789
اره همسرم میخوره سختگیر نیست هردومونم شاغلیم وقتم کمه

انشالا همیشه به خوشی شوهرم منم چند ماه دیگه امتحانشه برا اداره بهداشت انشالا قبول بشه بیایم خوزستان 

خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸
ن عزیزم اینجور فکرت نکن توکل بر خدا من دوساله ازدواج کردم 21سالمه با اینکه فقط شوهرم می‌ره سرکار خون ...

آره باید هزینه هامون رو مدیریت کنیم چاره دیگه ای نیست چون من شخصا به پس انداز خیلی اهمیت میدم 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم اگه من تونستم شماهم میتونی دارم قسم میخرم من با این 50تومن یکماه بردم ببین هرکسی نمیتونه تحمل ...

ای بابا دل گرسنه مگه افتخار سرش میشه من هیچ جوره نمیتونم نه اینکه بگم سطح توقعم بالاست نه ولی به اندازه که سختی نکشیم یعنی حداقل سالی سه بار لباس خریدن ۱ بار مسافدت رفتن حداقل ماهی دوبار مهمونی دادن و یک زندگی ساده الان همون ۱۵ میلیونو میطلبه که خیلی هامون داریم با یکسومش میگذرونیم اونم به سختی

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
آره باید هزینه هامون رو مدیریت کنیم چاره دیگه ای نیست چون من شخصا به پس انداز خیلی اهمیت میدم 

انشالا توکل کن به خدا هیچی نشد ندارع تو میتونی دختر

خب الان خط فقر 15 میلیونه و ما هم زیر خط فقریم خواهرم!!!!!😁😃😃

عااااا😬😲😲😲😲😲😲

مگه ۱۰تومن نبود؟؟؟😔

رفتیم زیر خط فقرااا

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
ما ۴ درآمد داریم که ۱ و نیم میره اجاره خونه ولی زندگی خوبی داریم و احساس خوشبختی میکنم میسازیم با ...

الهی که خوشبخت بشین

مهم همینه که احساس خوشبختی کنید

پایدار باشین

ای بابا دل گرسنه مگه افتخار سرش میشه من هیچ جوره نمیتونم نه اینکه بگم سطح توقعم بالاست نه ولی به اند ...

میدونی چیه لباس خریدنو همه دوست دارن ولی لباس کهنه میشه به جای یه دست برا بیرونی یه دستم برا مهمونی بقیشو بزار کنار حتی شده 20هزار تومن کم کم که جمع شد برو سکه پارسیان بخر همین سکه سکه بعد میفروشی یه انگشتری گردن بندی میخریم نظرت چیه

عااااا😬😲😲😲😲😲😲 مگه ۱۰تومن نبود؟؟؟😔 رفتیم زیر خط فقرااا

زیر زیر خط فقر ابجی رادیکالمونم گرفتن بی خداها😞

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم