2777
2789
بچه ها یه سوال دیگه  شما به پدرشوهر تون به خانواده خودتون برادرشوهراتون خواهر شوهراتون کمک میک ...

عزیزم زندگی منو کمکای بی حد و حساب و ناتوانی شوهرم در نه گفتن نابود کرده

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
زیر زیر خط فقر ابجی رادیکالمونم گرفتن بی خداها😞

🥺🥺🥺🥺

تا الان فک میکردم ۱۰تومنه

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها یه سوال دیگه  شما به پدرشوهر تون به خانواده خودتون برادرشوهراتون خواهر شوهراتون کمک میک ...

همسرم تا پارسال پول ی ماشین و اپارتمان س خوابه رو داد ب پدرش و خانوادش...تا پای طلاق بردمش..چون واقعا داشت اینده پسرمو تباه میکرد

ادم پیرمیشه و حسرت ب دل مخالفم

من مثلاً پارچه میگیرم میدوزم خیلی چیزای بروز قشنگ نمیرم زیاد بخرم الان تمام لباسام هنوز نو هستن بیرون هم میرم با هم ست میکنم 

خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸

بچهامن اصلانمیتونم جلوخودموبگیرم

لوازم ارایشی میرم قشنگ تا 500تومن نخرم بیرون نمیزنم خب مگ میشه ادم بخودش نرسه

زندگی مگ چ ارزش داره ک همش باحسرت بره

مهمانی و کافه و مسافرت چی پس،نمیشه نرفت

چطور میشه با 300 درماه همه این کارارو کرد

بنظرم حس خوشبختی این مدل موقتیه

یا بایدحبس بشی توخونه کسیو نبینی ک بخاس هوا کنی خرج کنی.یاباد خودتو بزنی اون راه

🖤

🥺🥺🥺🥺 تا الان فک میکردم ۱۰تومنه

۱۰تومن درامد. داری؟

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
عزیزم زندگی منو کمکای بی حد و حساب و ناتوانی شوهرم در نه گفتن نابود کرده

عزیزم 

نه ما متعادل سعی میکنیم هر وقت داشتیم بهشون کمک کنیم 

مثلا ماهانه یه پولی به خانوادش میده من خودمم یه پولی به خواهرام میدم یه چیزی برا مامانم میخرم 

یا از قسطاشون میدیم

الان یکی از قسطای برادر شوهرمو میدیم 

خدا بسوزونه باعث و بانیشو 

هیچوقت نمیسوزونه خدا کجاس پس.اونا بما میگن تحمل کنین لونگ ببندین درصورتی ک خودشون در. بهترین رفاه زندگی میکنن ابنا چرا نمیترسن از اون دنیا

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم

ما ۱۱۰میلیون پس انداز داشتیم

نزدیک عروسیمونم بود خودمون پول لازم داشتیم

برادرشوهرم خونه خرید از شوهرم گرفتش

دو ماه پیش همسایه اومد ۲۰تومن ازش خواست داد بهش طرف گفت قبل تموم شدن این ماه پس میدم

اون روز روزیه و امروز روزی....

۲تومن ۳ تومن ۵تومن اینجور پولام که تا دلت بخاااااااد دست مردم داره

کلا تموم خانواده بهش بدهکارن ولی قصد پس دادن ندارن

شوهر من نمیتونه نه بگه و نمیتونه پول خودشو از مردم بخواد...

بخاطر همین هرکی از پیشش رد میشه قصد میکنه ی چیزی ازش بکنه

من دیگه گفتم نه کاری دارم نه حرص میخورم ولی اینو بدون که راضی نیستم و این به این معنیه که به اونا حلال نیست پول ما

۱۰تومن درامد. داری؟

ای خواهر

اگه بگم آره میگین مرفه بی دردی

آره داریم 

ولی ۲نفری کار میکنیم صب تا غروب و دهنمون سرویسه تا در میاریمش