2777
2789
عنوان

رضا گلزار

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 104 پست
ببخشید اینو میگم اما به شما چه ربطی داره بقیه چیکار میکنن🙄

چرا ربط نداره عجب استدلالی داری ما باید به هم کمک کنیم آدمایی که تو جامعه مفید ترن رو دنبال کنیم اینطوری که شما فکر میکنی خدا به همه رحم کنه

خداروشکر هی میگن کمک کمک مثلا چهار تا روغن و ی کیلو گوشت دست کسی دادن چه مشکلی رو حل میکنه امثال گلز ...

ولشون کن اونا درد مردم رو نمی‌فهمن اصلا براشون مردم مهم نیستن

❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ندیدم.ولی هرکس یه سلیقه ای داره.کسی مثل حامد بهداد هم که به ظاهر هم درد مردمه هم  ترسناکه.نمیشه ...

چرا ترسناکه ؟؟؟همشون با هم اگه همون حرف و شعار ها رو حداقل بدن کلی تاثیر گذاره ولی به فکر منافع خودشون هستن 

کسایی رو که دوست دارید فالوو میکنید قبول ولی اینا میتونن برای جامعه مفید تر باشن میتونن  خیلی کارا کنن ولی نمیکنن تازه فخر هم میفروشن حرف من اینه چرا همه علی دایی رو دوست داریم علی کریمی رو و خیلیای دیگه رو ولی این آقای گلزار فقط جاه طلبی و منفعت طلبی تو سرشه دیگه خود دانید 

کدوم کار خیری ؟؟بعدشم منظورم این حرفا نیست ادم مردمی نیست 

بیخیال بابا نه که خود مردم خیلی واسه هم ارزش قائلن.. زندگی خودشه به من و تو چه چطوریه...من و تو باید تعیین کنیم گلزار باید چیکار کنه چیکار نکنه ...گلزار باید بیاد مشکل ما رو حل کنه؟

کار شما ی دخالت تو زندگی خصوصی گلزاره ..

هر چند ایشون کاملا آدم خیریه و فقط جار نمیزنه ...برای همینم شما و امثال شما خبر ندارین.

بیخیال بابا نه که خود مردم خیلی واسه هم ارزش قائلن.. زندگی خودشه به من و تو چه چطوریه...من و تو باید ...

منظور من اصلا کار خیر نیست انشالا هیچ کس محتاج کار خیر نباشه بله بیخیال بهتره ادامه ندیم 

سلام خانم های خوشگل 🎀

برا مجالس تولد عروسی و... دنبال لباس های خاص میگردید برای خودتون یا دختر های گلتون و حتی ست مادر و دختر به پیج ما سر بزنید اگه معرفی کنید که از طرف نی نی سایت اومدید ی تخفیف توپول هم از ما میگیرید😎💥🎁

نمونه کار های جدیدمون هم تا هفته دیگه میرسه که خیلی خیلی خاصن🤩

https://www.instagram.com/zhigood/

ادرس پیجمون👆🏻

با کمال احترام دیگه ادامه نمی‌دم این حرف ها رو چون خودم و در گیر طرفداری از هیچچچ سلبریتی نمیکنم .

اینارم گفتم چون خیلی خودت و درگیر کردی بخدا ارزش ندارن ...هنر کنیم مشکلات خودمون رو حل کنیم دوستم .  

گلزار دیگه پیر شده

خیلییی چااااق شده، درحدی ک ران های پاش بهم میچسبه

صورتش شکسته

فقط مغروره و خودشومیگیره، اهل کلاس گذاشتن وفخرفروشی

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠
نه بخدا از قیافه گلزار خوشم میاد ولی واقعا اونی که مردمیه بهداد هست نه این آقای منفعت طلب مغرور  ...

حالا چرا انقد بهداد بهداد میکنی!!!

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
بیخیال بابا نه که خود مردم خیلی واسه هم ارزش قائلن.. زندگی خودشه به من و تو چه چطوریه...من و تو باید ...

من خودم کلا احساس میکنم که گلزار آدم خوبیه 

من حسم راجب آدما درسته

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .