2777
2789
عنوان

بدترین شب زندگی

1904 بازدید | 52 پست

بدترین شب زندگیتون چی بوده   

برای دیشب بود . همانطور که گفتم دیشب تولد شوهرم بود 

خیر سرم میخواستم سوپرایز کنم کل فامیلا رو دعوت کردم 

خلاصه اوند خونه جیجینگ سوپرایز شد مثلا ، بعد اومد احوال پرسی و تشکر که موقع شام شد منو و خواهر شوهرم میز و چیدیم غذا اینارو اوردیم حالا غذا ها چی بود الویه ، ساندویچ ژامبون،  سالاد ماکارانی که عاشقشه برای دسر هم ژله و پودینگ بود البته پودینگ رو خواهر شوهرم درست کرد ،

اومد اینارو دید کشوندم یه طرف گفت اینا چیه؟ گفتم شام گفت شام تولد اینا نباید باشه واسه تولد من باید جوجه باشه غذای گوشت دار باشه 

من انقدر بهم بر خورد بغض گلوم و گرفته بود حاج و واج موندم هیچ وقت انطوری نمیگفت هرچی درست میکردم دوست داش مونده بودم چیکار کنم گفتم اگه میخوای جمع میکنم از بیرون سفارش میدم با لحن بعد گفت لازم نکرده 

دلم شکست میخواستم نفرینش کنم گفتم ولش کن خسته هست شاید اشتباه از خودم بود 

موقع کادو ها شد من براش یه عطر گرفتم و یه گوشی A50 بازم شروع کرد توهین کردن بهم گفت با اون شامی که تو درست کرده بودی پیش تر این باید کادو میدادی منظورش و از کار نفهمیدم   

ولی بعد از کل اینا مکوقع رفتن مهمونا اصلا باهاشون خدافظی نکرد رفت با تلفن حرف زد انقدر پشت تلفن میخندید تلفنش تموم شد بهش گفتم کی بود گفت همکارم بود گفتم چرا پس انقدر میخندیدی گفت به تو ربطی نداره من ظرفارو که شستم گفتم میرم به خوابم گفت برو بعد رفتم تو اتاق دیدم لباسش رو تخت افتاده لباش و برداشت بزارم تو کمد دیدم یه لکه قرمز روشه گفتم این چیه گفت من از کجا بدونم لابد بچه ماه اومدن اینجا روش کیک ریختن بهش گفتم موقع تولد اتاق ما فقط بود 

بعد یهو شروع کرد به جر و بحث و لباسمو گرفت کوبیدیم به دیوار 

قشنگ حس کردم ت  سرم مغزم جا به جا شد من هیچی بهش نگفتم این اولین بار بود روم دست دراز میکنه جا مو پهن کردم توحال خوابیدم دیگه چیزی بهم نگفت تا صبح امروز برا نامه نوشت و عذر خواهی کرد و کلا من دیشب  خوابم نمیبرد و زیر پتو همنطور کریه میکردم 

بچه ها چیکار کنم مترجم دوباره بیاد شروع کنه دعوا کردن و اینا نگران دخترم هستم   

من پرفسورم و یک ارمی 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

وااای چقد بد الهی عزیزم  

قهر کن باهاش ی مدت بهش رو نده پررو نشه  

آقا امام رضا..میدونم خیلی گناهکار بودم،میدونم گناهام بزرگ بود..ولی تو که از دلم خبر داری!میدونی دیگه توبه کردم..میدونی که دیگه سمت اون گناها نمیرم آقا..به خودت توسل کردم...واسطه شو و از خدا بخواه آرزومو براورده کنه...قول میدم هروقت بهش رسیدم هرسال بیام پابوست آقا...ضامن آهو شدی ضامن منم شو:)به خودت قسم ایندفعه ناامیدت نمیکنم..تو که یبار به خدا گفتی و حاجتمو داد..میدونم اونموقع اشتباه کردم ولی ببخش!ببخش و هرجوری شده منو به آرزوم برسون...سلامتی روزیکه دستشو بگیرم بیایم حرم پابوست و از شادی گریه کنم بگم اقا ممنونم ازت..بگم آقا این همونیه که میخواستم..ممنون که صدامو شنیدی آقا جان...ممنون ک بخشیدیم..آقاجان دیگه مال خودم شده..داشتنشو مدیون توعم آقا جان....دارم به امید رسیدن چنین روزی زندگی میکنم پس ب خدا بگو زودتر آقا....دوست دارم آقا جان...دوست جونیم اگه میشه یه صلوات برای حاجت منم بفرست که خیلی نیاز دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه اوه 

یکی دیگه قاپشو ندزدیده؟!! 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بدترین شب زندگی من اونشبی بود ک خیانت دیدم

و شبی که رومون تو روی هم باز شد...

آقا امام رضا..میدونم خیلی گناهکار بودم،میدونم گناهام بزرگ بود..ولی تو که از دلم خبر داری!میدونی دیگه توبه کردم..میدونی که دیگه سمت اون گناها نمیرم آقا..به خودت توسل کردم...واسطه شو و از خدا بخواه آرزومو براورده کنه...قول میدم هروقت بهش رسیدم هرسال بیام پابوست آقا...ضامن آهو شدی ضامن منم شو:)به خودت قسم ایندفعه ناامیدت نمیکنم..تو که یبار به خدا گفتی و حاجتمو داد..میدونم اونموقع اشتباه کردم ولی ببخش!ببخش و هرجوری شده منو به آرزوم برسون...سلامتی روزیکه دستشو بگیرم بیایم حرم پابوست و از شادی گریه کنم بگم اقا ممنونم ازت..بگم آقا این همونیه که میخواستم..ممنون که صدامو شنیدی آقا جان...ممنون ک بخشیدیم..آقاجان دیگه مال خودم شده..داشتنشو مدیون توعم آقا جان....دارم به امید رسیدن چنین روزی زندگی میکنم پس ب خدا بگو زودتر آقا....دوست دارم آقا جان...دوست جونیم اگه میشه یه صلوات برای حاجت منم بفرست که خیلی نیاز دارم

چقدر این مردا وقیح شدن  برا بعضیا دستت و تا آرنج بکنی تو عسل بذاری دهنشون آخر گاز میگیرن دستت و....شوهر منم به خاطر ی کلمه بهش گفتم که سرت درد می‌کنه  گوشی و بذار کنار برو بخواب قهر کره ۴ روزه...حالا بیا و خوبی کن...به نظر من اصلا از کنار این قضیه راحت عبور نکن سفت و سخت بگیر تا دفعه اول و آخرش باشه که دست روت بلند می‌کنه...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...

اینکه شبیه پربازدیده ی 

چه شبیه همین

همونکه شوهرش همش میگفت حالش بهم میخوره😟😟

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

سلام وقتی دوتاتون اروم شدید با لحن اروم باهاش صحبت کن و سر قضیه لکه ی سرخ ببینم عکسشو اگ هست هنوز ؟ 

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             

نی نی سایتی ها لطفا دیگ تولد نگیرین بنظرم مردا خوششون نمیاد از اینکارا اونا یه شخصیت حسود دارن که حتی تو تولد خودشون هم به خانمشوت که انقد خوبه حسودی میکنن چن روز پیشم تاپیک مشابه اینو دیدم

چقدر این مردا وقیح شدن    برا بعضیا دستت و تا آرنج بکنی تو عسل بذاری دهنشون آخر گاز میگیرن ...

عه ماهم ۴ روزه قهریم😂همسر شماهم جاشو جدا میندازه؟

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳