2777
2789

ماکارونی صبحانه 🙄

معده بدبخت پوکیده

🖤❤السلام علیکم یوم ولدتم و یوم استشهدتم و یوم تبعثون أحیاء❤ سلام بر روزی که بدنیا آمدید روزی که به شهادت رسیدید و روزی که زنده برانگیخته میشوید 🖤🇮🇷❤امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند 🇮🇷❤ 🖤ما مدعیان صف اول بودیم از آخر مجلس شهدا را چیدند 🖤 تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالا چرا صبحانه ماکارونی باید بخورید ؟

چون گاوم 🤣🤣

مامانم میخواست بریزه آشغالی ولی خب غذای مورد علاقمه تصمیم گرفتم صبحانه بخورمش🤣🤣

'او بماند و بس'🤍🧿

الهیییی😂😂😂

وای درکت میکنم منم رژیمم میشینم میخورم لذت میبرم ولی بعدش عذاب وجدان میگیرم😂😂

عیب نداره یکم مقدار ناهار و شامت رو کمتر کن جبران بشه

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻واسه قبولیم دعا کنین 405 فرهنگیان قبول بشم💖

چون گاوم 🤣🤣مامانم میخواست بریزه آشغالی ولی خب غذای مورد علاقمه تصمیم گرفتم صبحانه بخورمش🤣🤣

ای خدا

دور از جون عزیز دلم

حالا که نوش جان کردید ، دیگه بهش فکر نکنید لطفن

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
الهیییی😂😂😂وای درکت میکنم منم رژیمم میشینم میخورم لذت میبرم ولی بعدش عذاب وجدان میگیرم😂😂عیب ندار ...

من با گریه داشتم میخوردم چون میدونستم بعدش اینجوری میشم 🥲🤣

شام نمیخورم

'او بماند و بس'🤍🧿

چون گاوم 🤣🤣مامانم میخواست بریزه آشغالی ولی خب غذای مورد علاقمه تصمیم گرفتم صبحانه بخورمش🤣🤣

انتحاری زدین😅😅😅😅🤦🏻♀️

🖤❤السلام علیکم یوم ولدتم و یوم استشهدتم و یوم تبعثون أحیاء❤ سلام بر روزی که بدنیا آمدید روزی که به شهادت رسیدید و روزی که زنده برانگیخته میشوید 🖤🇮🇷❤امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند 🇮🇷❤ 🖤ما مدعیان صف اول بودیم از آخر مجلس شهدا را چیدند 🖤 تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

2790
2778
2791
2779
2792