2777
2789
عنوان

لعنت بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 26 پست
من با گریه داشتم میخوردم چون میدونستم بعدش اینجوری میشم 🥲🤣شام نمیخورم

الهی😭😂

فدای سرت بابا بخور کم بخور یا سالاد کاهو بخور کالریش هم کمه معده ات رو هم پر میکنه

زیاد بهش فکر نکن میسوزه

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻واسه قبولیم دعا کنین 405 فرهنگیان قبول بشم💖

ای خدا دور از جون عزیز دلم حالا که نوش جان کردید ، دیگه بهش فکر نکنید لطفن

هعیب

مرسی 🥲💗

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الهی😭😂فدای سرت بابا بخور کم بخور یا سالاد کاهو بخور کالریش هم کمه معده ات رو هم پر میکنهزیاد بهش ف ...

آره کلا کالریش شد ۱۲۶ تااا ولیییی خب امیدوارم گاو بازی در نیارم و کیکی که تو یخچال مونده رو نخورم 😭😂

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

نگو بهش مگه بیکاری عزیزم

قابلمه نشسته باقی مونده😂😂

بعد چون رو یخچال فحش نوشتم نرم سمتش میفهمه 😂😂

آره کلا کالریش شد ۱۲۶ تااا ولیییی خب امیدوارم گاو بازی در نیارم و کیکی که تو یخچال مونده رو نخورم 😭 ...

دیگه اونو نمیشه چشم پوشی کرد خواستی بخوری خودتو گاز بگیر تنبیه بشی😂

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻واسه قبولیم دعا کنین 405 فرهنگیان قبول بشم💖

همه رو پاک کن ظرفوهم بشور . قد و وزنت چنده؟

۱۶۰

۴۶

باید بشم ۴۲

الان تقریبا رسیدم به هدفم ولی خب ..

دیگه اونو نمیشه چشم پوشی کرد خواستی بخوری خودتو گاز بگیر تنبیه بشی😂

روش سس کچاپ ریختم بدم بیاد بخورمش 🤣🤣

البته هر کس دیگه هم بجای من بخواد اونو بخوره اسهال میگیره🤣🤣🤣