2777
2789
عنوان

دخترم مجبورم کرد زنگ بزنم به شوهرم

655 بازدید | 17 پست

سلام خیلی دخترم گریه کرد باباشو می خواد آخر سر زنگ زدم بهش حدود ساعت یازده می دونم دیر وقت بود ولی بچه که نمی فهمه منم به ناچار زنگ زدم یکم با دخترم حرف زد یادش رفت قطع کنه صداش میومد با برادرش و مامان و بابا ش می حرفید زیاد واضح نبود بعد یه چیزی گفت خیلی ناراحت شدم گفت فلانی یعنی من از چشمم افتاده می دونم واسه خودمم مهم نیست ولی با همه این ها ناراحت شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه این و بدون امروز طلاق بگیری فردا با یکی دیگس وفای مرد همینه 

وفا شو می دونم در چه حدی تو انگلیس با یکی دوست شده بود و رابطه اینا داشت یه مدت ول کن نبود زنگ میرد می گفت حامله م من م می گفتم حتما رابطه داشتی می گفت نه در حد دوستی ساده فکر می کرد من بچه م

وفا شو می دونم در چه حدی تو انگلیس با یکی دوست شده بود و رابطه اینا داشت یه مدت ول کن نبود زنگ میرد ...

چقدر بد دیگه پرده هام بینتون از بین رفته ، خب چرا توافقی جدا نشدین این همه مدت ظاهراً دو طرف هم و نمیخواین

چقدر بد دیگه پرده هام بینتون از بین رفته ، خب چرا توافقی جدا نشدین این همه مدت ظاهراً دو طرف هم و نم ...

توافقی نمیاد دبه می کنه منم درخواست دادم فعلا که همکاری می کنه سال پیش دو سال موندم خونه پدرم نمیومد جلسات و