2777
2789

تو زندگی که اذیت میشه چقدر باید بمونه به اصطلاح چقدر باید بسوزه و بسازه ؟ 

من فکر میکنم به ازدواج ربطی نداره همه دارن میسوزن و میسازن مثلا ... خاله خودم که ۴۰ سالشه ازدواج نکرده و دکتره و کاملا موفق ولی همش غصه ازدواج نکرونشو میخورد .... یه سالی میشه دایی م طلاق داده زنشو دو تا بچه رو اورده خونه مادربزرگم اونا نگه میدارنشون خالم به معنی کلمه داره دق میکنه میگه قبل از اینکه اینا بیان چقدر خوشبخت بودم خودم نمیدونستم ....

الان من ازدواج دوممه ولی شوهرم زندانه بابام میگه طلاق بگیر ولی نمیخوام میگم ایندفعه طلاق بگیرم اگه بازم ازدواج کنم دست بزن داشته باشه چی ؟ یا اینکه حتما مردایی میان سراغم که چن تا هم بچه دارن 😔 

شوهرم اخلاقش بد نبود به خاطر خریت خودش با کسای ناباب دوست شد که تو ماشینش مواد گذاشتن ....

میگم طلاق بگیرم با مامانم دعوا و جر و بحث دارم ازدواج کنم با شوهرم 

خیلی حالم بده چیکار کنم من ؟

بنظرم پدرت درست میگه

من اصلا با سوختن و ساختن موافق نیستم...

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم زنی که بهش خیانت میشه 

زنی که تحقیر میشه و ...

اگه میمونه ، تحقیر رو قبول کرده ...

اینها هم همه ش بهانه س:

پشتیبان ندارم ...

شاغل نیستم ...

خانواده م پشتم نیستن ..‌

یه زن میتونه ماهی ۵۰۰ تومن بره تایپیست بشه و منشی بشه و بگیره ولی حقارتشو پایان بده

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 
بنظرم پدرت درست میگه من اصلا با سوختن و ساختن موافق نیستم...

اخه چقدر حالا از الان میگه خوشگلی جونی یکی دیگه میاد میگیره اگه سومی هم بد بود چیکار کنم حرف مردمو ؟ میگم اگه طلاق بگیرم دیگه ازدواج نمیکنم .میگه نخیرم باید بالاخره شوهر کنی 

۴ ساله ولی ۸ ماهشو زندان میمونه

وقتی از زندان اومد ازش آزمایش ایدز و هپاتیت بگیر یه وقت از هم بنداش نگرفته باشع بده به تو. چون ممکنه از تیغ مشترک استفاده کنن و هزار تا چیز دیگه 

به نظرم زنی که بهش خیانت میشه  زنی که تحقیر میشه و ... اگه میمونه ، تحقیر رو قبول کرده ... ا ...

اخه خانوادم نمیزارن کار کنم مامانم میگه طلاهامو میفروشم میزارم بری دانشگاه ازاد ولی خونه نشین افسرده شی برو درستو بخون بابام میگه لازم نکرده دانشگاه نمیره ... از الان میگه درس و نمیخونی 😥

وقتی از زندان اومد ازش آزمایش ایدز و هپاتیت بگیر یه وقت از هم بنداش نگرفته باشع بده به تو. چون ممکنه ...

قراره ببرم تست اعتیاد ایدز هم همونجا بگم بهشون میگن ؟ 

ولی به شوهرم میگم باید حق طلاق بده من که در صورتی که بازم کارش به زندان بکشه دیگه مهم نیس سر چی من خودم برم راحت طلاقمو بگیرم