یکی از همکلاسیام که خیلی وقته میشناسمش و توی گروه چت میکنیم ازم خواستگاری کرد ولی من به خاطر بعضی مسائل فعلا گفتم در ارتباط باشیم تا بعدا به ازدواج فکر کنیم.پسر خیلی خوبیه خیلی هم من رو دوست داره اما من نمیتونم دوستش داشته باشم.کس دیگه ای رو هم دوست ندارم.به نظرتون چکار کنم؟
شما تا حالا اینجور تجربه ای داشتین؟
فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نکنه باهاش دوست شی با احساساتش بازی کنی بعدم باهاش ازدواج نکنی😂
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
ول کن بابا ازدواج کنی باید کار خونه بکنی ، وقت نمیکنی به سر و روی خودتم برسی
مجرد باش و حال کن
( خانمای خوشبخت و متاهل نریزید سرم نظر شخصیم گفتم 😐🙏🏻)
« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم ಥ_ಥعاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂". خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
نکنه باهاش دوست شی با احساساتش بازی کنی بعدم باهاش ازدواج نکنی😂
همچین کاری نمیکنم
فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
فدای امضات من عشقمو جدا کردن چون باباش میگفت دختری که بابا نداره معلوم نیست چه جوری بزرگ شده امضا ...
عزیزم خوشبخت باشی😍😍
دوستش نداری با احساسش هم بازی نکن! زودتر تمومش کن....
فقط یه لحظه خودتو بذار جاش!
فکر کن کسی رو دوست داشتی و اون دوستت نداشت ولی نگهت میداشت و امیدوارت میکرد و احساساتت روز به روز بیشتر میشد چه حسی داشتی؟!
( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
موافقم . هر وقت مسئولیت و توان از خود گذشتن رو دارید باید ازدواج کرد
قربونت 🌺
« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم ಥ_ಥعاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂". خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙